Cea mai aventuroasa calatorie a mea

Cea mai aventuroasa calatorie a mea

Image

Prin prisma concursului Heineken Calatori legendari din Social Media, vreau sa va spun care este cea mai aventuroasa calatorie a vietii mele: casnicia.

Inceputa acum mai bine de 10 ani, cand nu aveam decat un set de 2 pahare de plastic pentru iaurt, care dupa ce le-am spalat, ba le foloseam pentru baut, ba le dadeam cate „unul de familie” cand ne vizitau prietenii. „Calatoria” asta e inca e in plina desfasurare. Acum avem casa noastra, doi copii sanatosi si cuminti si am ajuns la un nivel de adrenalina de relatie suficient de mare cat sa acopera orice posibile socuri si fluctuatii ale tensiunii arteriale de comunicare.

De ce se aseamana casnicia mea cu cea mai aventuroasa calatorie? Simplu: in ce calatorie mai poti, in viata, avea atatea avenuri?

Incepi cu nebunia pregatirilor (ca in orice pregatire a unei calatorii): ce sala e disponibila (asta incepi chiar si cu 1-2 ani inainte de eveniment), rochia de mireasa (alege model, material, probe, ajustari, bla-bla), costumul de mire il iei de-a gata (:)). Asta e pasul care intr-o calatorie se aseamana cu momentele de pregatit buget si facut rezervari.

Apoi dai invitatiile sau le trimiti prin posta. La calatorie asta ar fi intrebat prietenii ma care vreti sa veniti cu noi, ca mergem la …. in vara asta. Daca ai noroc vin multi, impartiti costurile, luati o vila si va distrati 1-2 saptamani.

Se face nunta si cinstirea, Asta nu se prea intampla la turism :)) – nu mai recuperezi nimic din banii cheltuiti, dar ramai cu impresiile frumoase si amintirile de povestit copiilor si celor ramasi acasa.

Urmeaza viata alaturi de cel/cea ales/aleasa. Pe sistemul cum iti asterni asa dormi, se incepe, deci, viata. Timp de 10 ani si 4 luni m-am bucurat de realizarile, suisurile si coborasurile din casnicia noastra si daca ar trebui sa aleg din nou, as alege aceeasi destinatie si persoana pentru inca un concediu 🙂

Cand incep sa vina copiii, incep sa apara si aventurile mai zbuciumate. Cu Hannah, de exemplu, asteptam, daca era sa ascultam de medici, sa ni se nasca un monstru, insa avem o minunatie de fetita. Daca era sa ascultam de medici, am fi ales calea lasitatii, avortand-o. Luca a trecut prin boli de care medicii ziceau ca sunt disparute de ani de zile in Romania, insa e campion judetean de sah si … un mare fan Spiderman :). Nu mai vorbesc de vacantele si calatoriile impreuna cu copiii. Eu nici nu vreau sa merg undeva fara ei, mai ales ca petrec destul de putin timp acasa. Macar in vacante sa mergem toti.

Daca aici pe pamant e asa frumos intr-o astfel de calatorie, alaturi de persoana pe care o iubesc, mama copiilor mei si jumatatea mea, abia astept sa vad cat de fain va fi in gravitatie zero la Space Training-ul pe care il voi castiga. Ceva dupa care sa ai ce povesti celor ramasi acasa, online sau offline.

Si daca vreti sa iau cu mine poza voastra si sa v-o trimit din locatia unde voi ajunge, dati si voi un share/like/tweet/G+/whatever ca sa ma ajutati sa castig. Trimiteti pozele voastre din cea mai bestiala calatorie care ati facut-o la ads@adspedia.ro si voi selecta 5 din ele sa vi le trimit de unde voi ajunge.

Mersi frumos! Revin cu detalii…

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro