Despicable Me 2

Despicable Me 2

Free-Despicable-Me-2-Wallpaper-mic

Acum 3 ani am mers cu pruncii la Despicable Me si desi aveau 7 si respectiv 3 ani, tin minte si acum rasetele lor zglobii, umpland aerul din sala de cinema si punand intrebari la fiecare 10 secunde: „Tati ce a zis acum?”, „De ce tine aia asa?”, „Cine e asta, e prietenul lui?” etc

Astazi am fost sa vedem Despicable Me 2 si experienta a fost, ma-ntelegeti, mult mai „matura”: mi-au stat neclintiti in scaune, cu ochelarii 3D pe ochi si radeam de mama focului, impreuna cu zecile de alti copii si parinti care erau in sala.

Povestea este in mare aceeasi: Gru e tot „convertit” de la rele si incearca sa faca gemuri si dulceturi. Insa mi s-a parut mult mai savuroasa, complexa si cu surprize placute toata actiunea din tura asta. Inainte sa-mi moara bateria am reusit in sala de cinema sa si prind o scena la care s-a ras copios in sala:

Aici aveti si trailerul oficial si va indem sa mergeti in weekend cu pruncii sa-l vedeti:

Pentru clujeni pun la bataie 2 vouchere de bilete valabile Luni-Joi, pe sistemul 1+1 (cumperi un bilet si mai primesti unul gratuit) pentru cei care imi spun la care cinematograf CinemaCity din tara au fost si ce film au vazut, intr-un comentariu aici pe blog:

Cum ai ajuns aici:

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

6 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  Cinema City Iulius, The Grey 🙂

 2. Uai mama Roxana, a trecut ceva vreme de cand nu ai fost la cinema 🙂

 3. am fost la Epic tot in Cluj la Cinema City:)

 4. #4 Comentariu nou

  Oh well…am fost la The Heat la Cinema City Iulius. Foarte tare filmul… nu am mai ras demult asa de bine la un film 😀

 5. #5 Comentariu nou

  La Cinema City iulius, din cluj. Ultima data, in cadrul tiff la „Condamnat la viata”

 6. Sunteti 4 care ati comentat aici, am doar 2 vouchere. Daca credeti ca va intelegeti 2 cate 2, Roxana si Simsin (care ati castigat deja) va pot da mailurile celorlalti 2 si sa le faceti o bucurie. Voi decideti.

  Pe mail aveti detaliile de „intrare in posesie” 🙂

  Sambata faina!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro