Mers sanatos, pentru copii frumosi

Mers sanatos, pentru copii frumosi

Ca si parinti cred ca toti suntem preocupati de sanatatea si bunastarea copiilor nostri, indiferent de ce varsta au. Ne preocupam de ce mananca mama, cat timp ii poarta in pantece, apoi de ce le dam de mancare in diferitele etape de dezvoltare si apoi incep sa umble si le trebuie … papuci. Dar nu orice papuci, caci si aici intalnim o sumedenie de modele si oferta e mai mult decat bogata, dar nu si neaparat sanatoasa.

Pentru clujenii ce au copii „de incaltat”, am o veste buna: s-a deschis magazinul Priky, situat pe str. Napoca nr 7, care va pune la dispozitie o gama larga de modele, potrivite pe varste si gen, de incaltaminte ortopedica. Asa… ca de inceput bun. Daca incepi din start sa il incalti corespunzator, poti evita ca pe parcursul vietii lui, copilul tau sa aiba vreo afectiune legata de picioare, mers sau alte cele.

Va pun mai jos cateva modele sa vedeti ce va place si ce preferati. Faceti bine si aratati-le la neveste, domnilor, lasati ocosagul 🙂 – stiu ele mai bine cat de important e aspectul asta la copii:

Oana, cea care a adus aceste modele in Cluj, este sotia unui coleg de-al meu, motiv pentru care am si indraznit sa va prezint oferta, pe incredere.

Diseara la 19:00, pe Napoca 7, are loc o intalnire speciala impreuna cu medici si parinti, la care sunteti invitati sa participati, pentru a discuta aspecte legate de incaltarile sanatoase si potrivite pentru pruncii vostri, eu zic sa veniti. Mai jos va las o descriere mai amanuntita si specificatii „tehnice”:

priky.ro

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro