Teatrul Viselor

Teatrul Viselor

920908_544620148917436_52064464_o

Suporterii asteapta mereu rezultate, dar raman langa echipa indiferent de ele.

De felul meu eu sunt un visator si imi si place teatrul, desi ajung tot mai rar in sala de spectacole sa ma bucur. Tocmai de aceea, un titlu de genul celui de mai sus m-a atras instantaneu. Cunoscandu-l de cativa ani pe Laviniu Lazar si urmarindu-i munca, ba chiar beneficiind de ea din plin pentru iQuest, am primit cu mare bucurie cea mai recenta realizare a sa:

Teatrul Viselor este, in cuvintele autorului:

“ o premiera in Romania, fiind primul documentar modern, in format HD, despre o echipa romaneasca de fotbal. Documentarul a fost lansat in premiera in cadrul unei proiectii speciale la TIFF 2013 (Transylvania Film Festival).

De ce starneste fotbalul atatea pasiuni în întreaga lume? Ce înseamnă participarea in Champions League, și cu ce rămânem noi, de la jucători, antrenori, până la simpli spectatori, în urma participării la un astfel de eveniment?

Documentarul “TEATRUL VISELOR” este realizat din perspectiva subiectiva a unui spectator neutru, care incearca sa inteleaga mai bine fascinatia oamenilor pentru acest fenomen, care are puterea de a ne influenta pe toti, constient sau nu….

Filmarile s-au desfasurat in perioada septembrie 2012-martie 2013 cu ocazia meciurilor: CFR-Manchester United, Galatasaray-CFR, CFR-Braga si Manchester United-CFR.  Din punct de vedere al echipamentului , am folosit camere Canon 5D, 6D si 7D, cu lentile Sam Yang furnizate de Quantuum. Echipa de productie a fost formata, in general, din trei persoane.Aaaaa…si era sa uit! Titlul!

TEATRUL VISELOR’ nu este, (cum ati putea crede), o referire directa la Old Trafford. ‘Teatrul Viselor’, pentru mine, inseamna Champions League; locul unde se intalnesc ‘visele’ tuturor: al lui Andone de a antrena in grupe, al lui Kape de a ajunge in Germania, al lui Eric de a deveni fotbalist…sau al Clujului de a deveni cunoscut in lume……

Vizionare placuta, si sper sa va placa!

Cu drag,

Laviniu

Ce as aprecia de la tine este ca, daca ti-a placut, sa dai mai departe pe toate mediile in care esti activ: scrie pe blog, pe Twitter, pe Facebook si pe oriunde mai activezi. Lasa-mi si un comment cu parerea ta dupa ce ai urmarit, fara skip sau fast forward, filmul.
[Later edit 25.07.2013]: Avem si bannere, asa ca pentru cei dintre voi care vreti sa puneti pe bloguri la voi un banner, va rog sa va alegeti de mai jos dimensiunea potrivita sau sa-mi lasati un comment cu dimensiunea care o doriti si va trimit banerul prin email.
[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]
Banner 125X125

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]
Banner 300X250

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]
Banner 728X90

Articol din categoria: De suflet, Generale

f64.ro
aaa

3 comentarii

  1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si sper sa mai fie ocazii sa le merit…:)

  2. #2 Comentariu nou

    Trebuie sa marturisesc ca nu am nici o afinitate pentru fotbal, dar video asta e fascinant, bravo!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro