Vulcanizare mobila Cluj

Vulcanizare mobila Cluj

Vulcanizare Mobila Road Runner Cluj

Ieri si astazi am participat la un training de comunicare foarte interesant despre care voi vorbi saptamana viitoare aici. Training-ul fiind organizat la sediul de pe Plopilor, am zis hai sa merg pe jos, ca mi-ar fi rusine sa iau masina pentru cei 300 metri in linie dreapta care ii am de parcurs.

Insa mi-a ramas de de vremea cand eram la Bechtel obiceiul de a inspecta masina ca prim task al zilei: wal-around si impamantenita „lovire a cauciucurilor”. Pe spate dreapta insa, degeaba am miscat cauciucul, era plat, roata dezumflata cu totul.

Ma gandesc ia sa iau eu pompa electrica si sa incerc sa umflu roata, sa vad cat de grava e situtia. Dupa primele 2 minute de pompat, absolut nimic nu se ridicase roata si se auzea cum aerul iesea pe undeva la modul masiv. Nu avea sens sa incerc deci s-o umflu, era deja clar ca era pana.

La ce m-am gandit prima data? La Twitter si Facebook, asa ca am trimis cate un mesaj pe fiecare din cele doura retele: un tweet si o postare pe wall. Pe ambele canale mi s-au recomandat cei de la Vulcanizarea Road Runner de pe Ospatariei, in Manastur, Cluj Napoca. Numar de telefon fain si usor de tinut minte: 0744 237 237. Sun… imi raspunde o voce de barbat tanar, prietenos, vorbind corect gramatical.

Explic situatia, imi ca poate ajunge la masina mea in 10-15 minute, ca se poate peticii si taietura de pana la 7-8cm si ca va costa 45 lei. Ne intelegem sa vina dupa 12:00, in pauza mea de masa. Cand scoate cauciucul de pe janta vedem taietura, pe interior, de vreo 2,5-3cm, insa se pare ca am si rulat cu ea pe pana in seara precedenta si nu se mai putea utiliza.

Moment de zen, in care imi amintesc, fulgerator, ca mai am un cauciuc in beci la bloc, ramas dintr-un set anterior. Fug dupa el… e bun, se monteaza. 15 minute si 45 lei (50 cu tot cu ciubuc) mai tarziu totul era gata.

Asa ca fiind foarte multumit de serviciile lor, ii cer lui Bobi (asa il cheama) cartea de vizita. Carte de vizita pe care am si pozat-o si o folosesc mai sus. Inca nu au website, doar pagina de Facebook, dar nici nu cred ca au nevoie momentan.

Asa ca va recomand cu incredere, pe experienta personala, serviciile de vulcanizare la domiciliu ale Road Runner din Cluj.

Cum ai ajuns aici:

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro