UniCredit, o banca cu suflet?

UniCredit, o banca cu suflet?

galben_300x250

Da, stiu, cam greu se poate asocia, in Romania sau oriunde, o banca cu sufletul, cifrele reci ale dobanzilor si ratelor cu emotia si sensibilitatea la cei nevoiasi.

Si totusi …

UniCredit este, se pare, o banca cu suflet. Exista acolo o mana de oameni care poate merita sa fie mentionati si apreciati si pentru altceva decat pentru acuratetea cu care calculeaza dobanzi sau cu eficienta KPI-urilor personale pe care le dovedesc sefilor. Oamenii astia, caci despre oameni vorbim si nu despre banca, au raspuns unui apel lansat de „un blogger”, care chema alti bloggeri sa ajute cum pot, sa facem „galagie” sa puna bannere, sa doneze … stiti voi: mana de la mana, putin cate putin, cum facem in atat de multe campanii.

Si totusi…

UniCredit a decis sa acopere costurile pentru toate cele 15 panouri solare care vor aduce lumina in Ursici, iar angajatii bancii vor merge la Ursici pentru a lucra la implementarea proiectului.

UniCredit, nu stiu ce valori cauti in oameni la angajare, nu stiu ce ii inveti dupa aia, insa multumesc pentru ca ai o astfel de echipa saritoare. Sunt sigur ca o sa mai auzim de voi, ati dat un exemplu foarte bun tuturor companiilor care doar isi pun „activitati sociale” pe dashboard, dar nu mai apuca in nici o sedinta sa treaca si peste ele …. deh, nu a fost timp.

Multumim UniCredit!

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

[symple_testimonial by=”WPExplorer”]Acest mesaj NU este un advertorial, este o multumire si un semn de recunostinta.[/symple_testimonial]

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro