Ursici: pasul 2 – sa dam o mana de ajutor

Ursici: pasul 2 – sa dam o mana de ajutor

Lumina pentru Ursici

Desi sunt in concediu si am zis ca nu mai scriu nici pe blog, fac o exceptie pentru ca am primit de la Cristi un email cu o veste foarte buna:

Asa cum stiti deja, prin intermedial UniCredit, la Ursici lumina este foarte aproape sa devina realitate si curentul electric sa-i aduca pe localnici in secolul 21. Intre 7 – 15 septembrie 2013, poti participa la actiunea Ursici: Pasul 2 (titlul imi apartine) si sa dai o mana de ajutor la fata locului.

Iata ce imi scrie Cristi:

In perioada 7 – 15 septembrie, se organizeaza o tabara de lucru la Ursici. Se merge pentru constructia panourilor. Daca timpul va permite, daca aveti rezistenta necesara, puteti participa, fireste. Iulian si oamenii din Ursici se vor bucura foarte mult. Daca puteti da mai departe vestea, ajuta mult de asemenea. Luati in calcul faptul ca sunt conditii destul de grele.

Desfasurator:
ursici
Desi se pare ca plecarea se face din Bucuresti, sunt sigur ca puteti participa indiferent din ce oras sunteti, doar luati legatura cu Iulian si stabiliti detaliile. Intreaga actiune este descrisa detaliat in PDF-ul de aici.

Pentru cei care vor sa isi inlocuiasca bannerele de pe bloguri, cu cele noi in care apare, cum era si firesc, si UniCredit, le puteti descarca de aici.

Nu sunt disponibil zilele alea, insa cine vrea sa mearga din Cluj acolo sa ma contacteze aici cu un comment si o sa platesc eu motorina/benzina, dus-intors.

Vacante placute si spor celor care o sa mergeti!

Articol din categoria: De suflet, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro