Webstock 2013

Webstock 2013

webstock2013

Intram cu pasi repezi spre toamna de evenimente ce ne stau inainte. Iata ca astazi aflam ca au inceput inscrierile la Webstock 2013 si Webstock Awards. Cristi Manafu ne invita din nou sa fim prezenti la cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Ca si pana acum, la Webstock participarea se face pe baza de invitatie. Anul acesta s-a introdus participarea ca blogger acreditat si se promoveaza si mai mult ideea de blogger ambasador.

INSCRIEREA LA CONFERINTA
Webstock are continuitate si prin sustinerea de care se bucura in blogosfera. De aceea, ne dorim cat mai multe persoane implicate activ  in blogging. Vom avea si o serie de invitatii pentru practicienii in comunicare, mobile development si probabil in e-commerce. Inca lucram la agenda. Pentru companii si agentii am pastrat un numar limitat de locuri. Detalii gasiti aici.

INSCRIEREA LA PREMII
Ca si la editiile trecute, nominalizarile la Webstock Awards sunt gratuite. Exista, fireste, cateva conditii privind participarea. Anul acesta, am schimbat destul de mult categoriile si vom avea, de asemenea, o etapa de preselectie. Detalii gasiti aici.

Organizatorii au si o provocare pentru toti, anume sa venim cu propuneri de vorbitori sau oameni care ar avea ceva de prezentat celor prezenti. Eu am propus sa vorbeasca cineva din partea comunitatii Elance din Romania, pentru ca stiu ca freelance-ingul a prins o mare dezvoltare in ultimii 2-3 ani si reprezinta o posibilitate importanta de generare de venituri din zona digitala.

Webstock 2013 este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si cu sprijinul LG, Staropramen, Bitdefender si HP.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

3 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro