How to Web 2013: editia a patra

How to Web 2013: editia a patra

letsgrow

How to Web se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse in zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie si web.

How to Web este genul de eveniment imens pe care nu vrei sa-l ratezi daca ai orice mica/mare legatura cu web-ul, tehnologia, digitalul sau social media. Cea de a patra editie How to Web va avea loc pe 20 si 21 noiembrie si va aduce fata in fata 800 de participanti si peste 30 de vorbitori internationali.

Asa cum v-am obisnuit si anul trecut, am placerea sa fiu invitat si anul acesta ca blogger oficial al evenimentului, prilej foarte bun de a prinde pulsul ultimelor tendinte din bransa. Cum a fost anul trecut? Atat de bine incat sa astept cu nerabdare sa merg din nou.

HowToWeb2012_1 HowToWeb2012_4-Bill-Liao HowToWeb2012_5-MavenHut

Tema evenimentului de anul acesta este „Let’s grow together”, focusul fiind pe scalabilitate si modul in care pot fi dezvoltate produse de succes la scara globala. In paralel va avea loc o noua editie Startup Spotlight, competitie si program de orientare adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune.

Vad ca si website-ul e nou, mai usor de navigat si ma bucur ca au renuntat la one-page layout cum era anul trecut. Biletele de tip „very early bird” pentru How to Web 2013 sunt disponibile pana pe 27 septembrie si pot fi achizitionate de pe site.

Ca asa e frumos si profi, mai jos avem si comunicatul oficial de presa in care aveti cu de-amanuntul tot-tot ce se poate sti despre How to Web 2013:

 

Inovatie, antreprenoriat si tehnologie la How to Web 2013

Bucuresti, 11 septembrie 2013 – Pe 20 si 21 noiembrie Crystal Palace Ballrooms gazduieste a patra editie a How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovatiei, antreprenoriatului si tehnologiei din Europa de Sud-Est. Vorbitori internationali de calibru vin in premiera in Romania pentru a impartasi bune practici unei audiente formate din peste 800 de persoane.  In paralel competitia si programul de orientare Startup Spotlight aduce fata in fata cele mai bune 32 de echipe din regiune cu mentori de exceptie si reprezentanti ai celor mai apreciate acceleratoare din lume.

Sa crestem impreuna in 2013! Aceasta este tema principala a How to Web, eveniment care va aduce de aceasta data in discutie modul in care pot fi dezvoltate produse de succes la scara globala. Subiectele acoperite vor include inovatie si scalabilitate, aplicatii pentru dispozitive mobile, software-as-a-service si jocuri sociale, big data si interfete inteligente, hardware si IoT, dar si localizare si paticularitatile caracteristice pietei est-europene.

Cei peste 800 de participanti asteptati vor avea ocazia sa urmareasca studii de caz practice, sa descopere puterea inovatiei de a schimba lumea, dar si sa cunoasca reprezentanti importanti ai scenei tech la nivel global. La final, audienta va avea ocazia sa aplice lectiile invatate pentru a-si dezvolta in continuare produsele si a-si scala propriile companii.

Si de aceasta data How to Web se remarca prin calitatea invitatilor care vor fi prezenti pe scena conferintei. Printre vorbitorii confirmati pana in acest moment se numara Thomas Hartwing (CTO si Co-Fondator al King.com, una dintre cele mai importante companii de gaming din lume), Christian Reber (CEO si Fondator al 6Wunderkinder, unul dintre cele mai de succes start-up-uri europene), Paul Ford (VP si CEO SoftLayer, companie de infrastructura achizitionata de IBM cu 2 miliarde USD la inceputul anului), Adii Pienaar (Co-Fondator si ex-CEO Woo Themes, liderul mondial in crearea de teme si plugin-uri pentru WordPress), Kei Shimada (Director of Business Development Dentsu, antreprenor originar din New York care, dupa ani de experienta in companii de top la nivel mondial, a decis sa isi dedice timpul pentru a sustine companiile japoneze sa dezvolte produse si servicii globale), Tal Siach (Co-Fondator si CMO Visual.ly, cea mai mare comunitate de infografice si vizualizare de date din lume), Philipp Kandal (Co-Fondator si CTO Skobbler, start-up care a castigat premiul pentru cea mai inovatoare companie din Europa la Navteq LBS Challenge in 2009 si care are in prezent peste 3.5 milioane de utilizatori la nivel mondial), sau Michael Levit (Fondator Spigot si Managing Partner Founders Den, incubator exclusivist din San Francisco).

In paralel, Startup Spotlight aduce impreuna cele mai inovatoare 32 de start-up-uri din regiune, acceleratoare de talie mondiala, investitori, experti in tehnologie la nivel international si programe de suport. Echipele cu cele mai bune rezultate vor avea ocazia sa isi prezinte produsele pe scena principala a How to Web, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii cash in valoare de 20.000 USD. Participantii vor primi feedback si vor interactiona cu reprezentanti ai celor mai apreciate acceleratoare din lume. Printre acestia ii amintim pe Jon Bradford (Managing Director TechStars London, UK, program de 13 saptamani care ofera echipelor finantare seed, spatiu de lucru si acces la mentori si alti antreprenori), Carlos Espinal (Partener Seedcamp, UK, liderul european al programelor de mentorat si finantare micro-seed) sau Rune Theill (Director Program Rockstart Accelerator, Olanda, program care ofera investitie de tip seed, spatiu de birouri, acces la 99 de mentori, coaching si o vizita de 3 saptamani in Silicon Valley). Acestora li se adauga Lyuben Belov (Co-Fondator LAUNCHub, Bulgaria), Dylian Dimitrov (Fondator Eleven Startup Accelerator, Bulgaria) sau Sitar Teli (Managing Partner Connect Ventures, UK).

Biletele de tip „very early bird” pentru How to Web 2013 sunt disponibile pana pe 27 septembrie si pot fi achizitionate online pe site-ul evenimentului http://howtoweb.co.  Echipele inovatoare care isi doresc sa participe la Startup Spotlight pot aplica online la http://startupspotlight.co. Participarea la competitia si programul de orientare pentru start-up-uri este gratuita pentru cei 32 de finalisti care vor fi selectionati de un juriu format din experti internationali. How to Web este un eveniment dezvoltat cu sustinerea IXIA si X3.

Mediatizarea evenimentului este asigurata de parterii media principali Prove PR, Digi TV, Adevarul, Forbes Romania, Capital, Wall-Street.ro, Evenimentul Zilei, DAS Cloud, Revista Cariere, Ctrl-D, Start-ups.ro si Entrpreneur.bg, si de partenerii media Economy.bg, Newtrend.bg, Digijtale, IT Dogadjaji, CEE Startups, Invendor.hu, Goal Europe, Akcees, IQ Ads, Computer World, PC World, Business Cover, Tech Cover, Business Woman, Gadget & Trends, Comunicatii mobile, Market Watch, Business Review, Manager Express, Romania Libera, Comunicatedepresa.ro, Zelist, Ejobs si Today Software Magazine.

Despre How To Web

How to Web se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse in zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie si web. Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta, precum si lista actualizata a vorbitorilor confirmati sunt disponibile pe site-ul conferintei: www.howtoweb.co.

Pentru mai multe informatii despre How to Web:

Irina Nicoleta Scarlat
PR Manager
Email: irina.scarlat@howtoweb.co
Telefon: +40720 034 031
www.howtoweb.co
Twitter: @how_to_web
Facebook: http://www.facebook.com/howtoweb

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro