Legatura incredibila intre RMGC si ONG-ul care detinea cainele criminal

Legatura incredibila intre RMGC si ONG-ul care detinea cainele criminal

Legatura INCREDIBILA dintre Rosia Montana Gold Corporation si cainele criminal din Bucuresti care a ucis un copil de 4 ani

Si acum va intreb: care este legatura INCREDIBILA dintre protestele impotriva proiectului Rosia Montana si cainele criminal din Bucuresti care a ucis un copil de 4 ani? Doar una: dovedeste ca romanii prefera sa faca larma pe subiecte care nu-i afecteaza emotional si la care se pot duce la adunare bauti, drogati si cu chef de distractie.

De partea cealalta e mai greu, tre’ sa fii trecut prin viata, sa ai suflet, sa iti pese, sa stii ce inseamna o viata umana si sa o respecti. Daca nu poti sa vezi cat de pretioasa e viata unui copil, comparativ cu viata unui caine, imi pare sa sa iti spun ca ai trait degeaba!

Stiu stilul asta de porcaiala pe care o face RMGC: safety first, we protect the environment, people first, community involvement, bla bla bla. Am fost si in proiectul Autostrada Transilvania pus fata in fata cu acelasi stil. Cand e destul pentru o corporatie? Cand e inca un pic, deci niciodata. Daca acum se cedeaza – pe 6% sau cat o fi castigul tarii – un colt de tara unde unii au decis ca vor face buda sa se cace, iar la ei in tara vor duce roadele si vor lasa gunoaiele aici, suntem, ca popor, toti, niste fraieri.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

1 comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    SALVATI ROSIA MONTANA

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro