Lista cu proiecte sociale initiate si promovate de blogeri

Lista cu proiecte sociale initiate si promovate de blogeri

lista proiectelor sociale initiate si promovate de blogerii din Romania

Ascultandu-l pe Cabral vorbind saptamana trecuta la Webstock si amintindu-mi si de recentul proiect Lumina pentru Ursici, mi-a trecut asa o idee prin creierii capului: oare cum sa facem noi sa stim cat mai multe din proiectele initiate de blogeri, promovate de acestia si sa generam o implicare cat mai mare a „blogosferei”, de care vorbea astazi Cristi?

M-am gandit, asadar, sa facem o lista, un fel de director al acestor initiative. Mentionez din nou: nu vorbim de activitatile si campaniile de CSR ale companiilor, nu discutam de proiecte ale ONG-urilor finantate si bugetate. Aici vorbim exclusiv de proiecte initiate, promovate si in care se implica blogerii din Romania. Stiu ca nu suntem putini care pe langa jobul de „zi cu zi” si (unii) si blogul, mai facem si altceva.

Ei bine, daca vom face pana la urma un site separat sau nu ramane de vazut. Hai sa centralizam tot ce putem centraliza si sa vedem cum ne putem ajuta reciproc.

Ce vreau de la voi? Sa postati aici un comment care sa cuprinda aceste simple informatii:

– numele tau

– numele proiectului

– adresa web

Eu voi actualiza acest articol dupa fiecare comment.

De ce e importanta aceasta lista? Pentru ca fiecare dintre noi putem sa ajutam un alt blogger in proiectul lui/ei. Hai sa nu mai fim individualisti, ca nu exista copyright pe facut bine si nici taxa de protectie pentru a hrani un flamand sau a imbraca un copil sarac. Stiu despre multe proiecte frumoase in Cluj si in tara, pornite de blogeri si care sunt acum la a 3-a, 6-a sau n-a editie si merita sa le cunoastem toti si sa poata oricine sa aleaga in care dintre ele vrea sa se implice si cu care dintre zonele in care acestea opereaza, rezoneaza mai bine.

Incep eu:

 • Valentin Vesa
 • ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi
 • www.shoebox.ro

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Articol din categoria: De suflet, Social Media

f64.ro
aaa

6 comentarii

 1. Cabral Ibacka – cabral.ro
  Boldea Artemis -artemisboldea.ro
  Andreea Ibacka – andreeapatrascu.ro
  Zambet si Suflet. Asociatia.
  http://www.zss.ro

 2. Cadar Robert – romanticu.org

 3. Trebuie neaparat sa existe un site? Au fost mai multe proiecte care s-au desfasurat bine-mersi fara site, doar prin intermediul blogurilor.

  • Eu zic ca da. Pentru ca altfel aflam de ele disparat, in functie de audienta unui anume blog si poate daca le-ai avea intr-o mare lista, ai putea decide ce te reprezinta mai mult, ce tip de proiect ti se potriveste mai bine si cu ce poti ajuta specific.

 4. Nepoti de Craciun – nepotidecraciun.ro
  Proiect initiat de Cristian Gog.

 5. misto ideea asta a ta. imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro