State of Social Media Employment la Webstock 2013

State of Social Media Employment la Webstock 2013

Ne apropiem tot mai mult de Webstock 2013 si e bine sa va grabiti sa beneficiati de ultimele zile ramase ca sa va asigurati ca aveti un loc printre invitati. Mai jos mesajul cel mai proaspat de la organizatori:

STUDIU DESPRE ANGAJATII IN SOCIAL MEDIA

Impreuna cu Portal HR realizam un studiu despre angajatii in social media din Romania, State of Social Media Employment.

Este al treilea an cand realizam sondajul, dedicat doar celor care desfasoara activitati de social media in oricare dintre domeniile comunicare, marketing, advertising sau online. Mai multe informatii despre studiu sunt disponibile aici.

Sondajul poate fi completat pana pe 18 septembrie, iar rezultatele vor fi prezentate pe 27 septembrie, la Webstock.

Raspunsurile primite ne ajuta pe toti sa intelegem mai bine fenomenul si impactul sau pe piata muncii. 

SOLICITA INVITATIE LA WEBSTOCK

Cei interesati sa participe la eveniment, vor avea anul acesta mai multe modalitati de inscriere. Editia actuala va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. Webstock a rezervat totodata un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru micro-evenimentele specializate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Ne vedem acolo da?

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro