How to Web 2013

How to Web 2013

How-to-Web-Facebook-cover

Trece timpul si ne apropiem tot mai mult de editia How to Web 2013, evenimentul care se adreseaza inovatorilor din zona de tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de proiecte online, programatorilor, companiilor de outsourcing, investitorilor si tuturor celor pasionati de zona de business online.  Ce s-a intamplat in ultima perioada vedeti mai jos, intr-un timeline cat mai (sper eu) inteligibil:

– Duminica, 20 octombrie: s-au incheiat inscrierile pentru competitia Startup Spotlight

– Luni, 21 octombrie: detalii despre startup-urile care s-au inscris: http://blog.howtoweb.co/2013/10/startup-spotlight-2013-who-are-this-years-applicants/

Astazi, 28 octombrie: s-au anuntat finalistii Startup Spotlight, carora le urez mult succes! Personal mi se pare foarte interesanta idea celor de la Comperio.co.

Daca esti printre finalisti, poate nu ar strica sa citesti cateva povesti de succes ale startup-urilor care au participat anul trecut la competitie si au obtinut rezultate notabile. Nu de alta, dar te vor ajuta sa iti dai seama ca nu e joaca de copii ce se petrece la How to Web, ci treaba serioasa.

De asemenea, puteti urmari interviuri cu speakerii How to Web, care au oferit raspunsuri extrem de bine structurate si utile nu doar startup-urilor, ci tuturor celor care construiesc sau sunt implicati intr-un business din zona tech:

Lista completa de speakeri si programul in curs de actualizare se afla pe http://2013.howtoweb.co/. Daca si anul acesta se repeta cel putin experienta de anul trecut, How to Web „risca” sa devina un eveniment major de traditie nu numai pentru zona est-europeana sau Roamania.

O sa revin cu detalii pe parcurs, pana in ziua evenimentului.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro