Nepoti de Craciun 2013

Nepoti de Craciun 2013

468x60

Pe langa faptul ca astazi incepe ShoeBox 2013, cea de-a saptea editie, azi mai vreau sa va amintesc de inca o campanie, de asta data axata pe cei aflati la o varsta mai inaintate: Nepoti de Craciun. Inca de la prima editie, cand Dan mi-a spus de proiect, am fost alaturi de ei si l-am sprijinit si online si offline.

Ne stim de ani de zile cu Dan Ciulea si Cristi Gog (initiatorul proiectului) si va pot spune ca toata treaba e pe bune si rezultatele sunt frumoase si merita sa fiti parte la acest proiect. Va pun mai jos cateva detalii extrase din situl lor:

In 2010, impreuna cu cei mai inimosi bloggeri din on-line-ul local, voluntari si clujeni, deopotriva, am reusit sa facem 100 de pachete pentru bunicii din centrele de zi din Cluj-Napoca, in 2011 ne-am ridicat stacheta si am reusit sa punem zambetul pe fata a 400 de bunicuti. In 2012 am reusit sa fim Nepoti de Craciun pentru 750 de bunici iar anul acesta ne dorim sa ajungem la 1000 de cadouri!

In 14 decembrie, ne vom intalni in Polus Center din Cluj-Napoca si vom incerca sa strangem aceste pachete. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii si sa contribui cu orice poti pentru bunici.

Ce pot sa va indem eu este ca, daca sunteti in Cluj pe 14 decembrie, dupa ce ati lasat cutia la unul din centrele de colectare ShoeBox (treaba care se poate face doar pana in 13 decembrie), sa mergeti la Polus si sa ajutati si voi la infrumusetarea zilelor de sarbatori pentru un bunic.

Infiaza un bunic de sarbatori si o sa ai cea mai mare rasplata posibila: un „multumesc” de la cineva care a trait poate de 3 sau 4 ori mai mult ca tine, insa care acum e parasit, singur si trist. Eu zic ca merita efortul!

Ii gasiti si pe Facebook aici si poteti vedea galeriile de poze din anii trecuti.

Spor la facut bine!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro