90 de ani vazuti de la 10

90 de ani vazuti de la 10

Bunica Maria Grida a implinit 90 de ani

In weekend-ul acesta am fost acasa pentru ca tata a organizat o mica „petrecere” surpriza pentru bunica, care a implinit 90 de ani. A fost un timp minunat de revedere cu rudenii mai apropiate sau mai departate si bunica a fost foarte placut surprinsa.

Luca mi-a cerut seara, dupa petrecere, cand am revenit acasa si stateam doar noi cu bunica si ne povestea din viata ei una si alta, sa-i dau telefonul sa-si noteze, citez: „impresiile mele despre aceasta zi”. M-a impresionat asa de mult ce a scris, ca i-am zis ca voi transforma textul lui intr-un blogpost. Asta am si facut, va pun textul mai jos.

Nu am modificat nimic, decat am inlocuit „.”-ele cu spatii (el a pus cate un punct in loc de space):

O zi din viata mea: ,,Luca”

Am ajuns la Lipova, i-am facut o surpriza stra-bunicii noastre. Am mers la restaurant, unde am sarbatorit-o si am mancat multe bunatati. Dupa aceea ne-am jucat „Ciresica vinde mere”. Apoi am mers acasa. A fost super tare! Suntem acasa. Acuma, imediat ne culcam.

Sfarsitul unei zile speciale! A fost o zi speciala pt. ca este ziua stra-bunicii noastre. Implineste 90 de ani!  Asa se termină o zi specială!

Luca: primul blogpost

Luca scriind pe iPhone: prim plan

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro