Marsul pentru viata, editia 2014, Cluj

Marsul pentru viata, editia 2014, Cluj

Marsul pentru viata adspedia.ro banner

Am pus pe Facebook o intrebare saptamana trecuta, intrebare care a generat, cum era si de asteptat, multe comentarii: Sunteți sau nu de acord cu avortul? Oamenii au reactionat dupa cum vedeti mai jos:

Desigur ca subiectul este foarte fierbinte, desi din punctul meu de vedere, ca si crestin (si stiu multi atei care au aceeasi parere) lucrurile sunt foarte clare: a ucide o fiinta vie este o crima, indiferent ca fiinta are 10 saptamani sau 10 ani.

Una dintre persoanele din lista mea de pe Facebook mi-a chiar scris un mesaj privat, dupa ce m-a „sters” dintre oamenii vrednici sa ii aiba in lista ei, spunandu-mi ca „Cu regret, mă văd nevoit să vă scot din lista de prieteni, ca urmare a susținerii unei activități al cărei scop este acela de a îngrădi drepturile la reproducere a femeii (Marșul pentru viață).” Asta este, nu e un cost prea scump de platit.

Da, stiu si eu raspunsurile de genul: „Ce faci daca stii ca bebele se poate naste cu handicap?” Am fost in aceasta situatia cu fetita noastra, am ales impreuna, si eu si sotia, sa avem copila. Nu ne pare rau, s-a nascut perfect sanatoasa. Da, prin rugaciune. Da, Dumnezeu inca asculta rugaciunile. Da, cred in Dumnezeu. Da, exista miracole. Da, exista o mie de posibilitati prin care sa eviti crima. Indiferent de circumstanta prin care a fost procreat, pruncul nu are nici o vina.

Sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 11 se desfăşoară la Cluj Marşul pentru viaţă, ediţia 2014. Locul de plecare este Piaţa Unirii. Detalii: Julia Călinescu gloria3patri@yahoo.com

Marsul pentru viata afis Cluj 2014

Articol din categoria: De suflet, Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro