Curajosul Eduard

Curajosul Eduard

Curajosul Eduard

Zilele acestea am primit la serviciu un email care m-a intristat si care ma motiveaza sa vin din nou in fata voastra cu un subiect sensibil: sa ajutam, impreuna, la salvarea vietii unui copil: Eduard. Curajosul Eduard.

Eduard are doar 6 ani si sufera de Sarcomul Ewing, o tumora maligna primara osoasa.

Va pun mai jos mesajul primit:

Am aflat de o poveste trista de la o mamica din clasa baietelului meu, mamica care este prieten apropiat cu familia lui Eduard.

As vrea sa fac share cu voi, in speranta ca nu veti ramane indiferenti si veti dori sa-l ajutati pe acest omulet curajos.

http://curajosuleduard.wordpress.com/povestea-lui-eduard/

O zi frumoasa si multa sanatate,

Marta

Ce poti sa spui cand vezi ca un copil nevinovat sufera si nu se poate bucura de o viata normala, asa cum avem noi?

Eu sunt Eduard…
Sunt un karatist-pianist-fotbalist, cu speranta sa ajung karatist bucatar, insa mama are planuri mai mari cu pianul. Imi place sa merg la antrenament la Aikido, sa joc fotbal cu prietenii afara, sa merg la inot, sa sciez, sa patinez, sa ma dau cu bicicleta sau kart-ul. Am 6 ani, iar anul acesta am inceput scoala, fiind in grupa preagatiatoare A. Sunt un copil plin de viata, mereu zambaret, iubit de toata lumea (in aceste zile s-a vazut asta mai mult ca niciodata) ce doreste sa mearga mai departe, pentru a ma putea bucura de viata.

[symple_divider style=”fadeout” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Cei ce pot, si doresc sa ajute, o pot face in conturile de mai jos. Operatia costa 20.100 EUR, suma pe care v-a trebui sa o platim inainte ca operatia sa aiba loc. Speram sa putem reusi sa decontam ceva si prin CAS, insa pana in aprilie-mai cand Eduard v-a fi pregatit pentru interventie, noi ar trebui sa-i avem, si sa finalizam interventia.

Firmele pot dona pana la 20% din impozitul pe profit, in baza unui contract de sponsorizare. Daca aveti o firma, puteti face o fapta buna ajutandu-ne pe noi, sau puteti redirectiona acei bani spre o cauza umanitara.

Pentru a sprijini campania de strangere de fonduri pentru Eduard, am incheiat un contract de colaborare cu asociatia Littel People unde firmele autorizate pot face donatii pe baza unui contract de sponsorizare in contul
IBAN RO61 BTRL 0130 1205 9929 97XX .Cei interesati pot contacta urmatoarele persoane pentru mai multe informatii:

Tudurache Alin -0748.921.077

Tudurache Susana -0748.921.076

sau reprezentantul de la fundatie   Karina -0754.066.440

Va multumim

RON     RO65BTRL01301201P62335XX

EUR     RO48BTRL06704201P62335XX

Titularul contului este Gheorghe Tudurache (Alin)

Pentru cei care doriti sa donati prin PayPal puteti dona aici (contul imi apartine si voi trimite banii spre familie). Multumesc!

Daca doriti sa ajutati si sa postati pe blog la voi, puteti prelua acest banner:

Curajosul-Eduard-125x125

Haideti sa-l ajutam pe curajosul Eduard sa aiba o viata normala!

 

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro