Caravana Orange 4G la Cluj

Caravana Orange 4G la Cluj

Caravana Orange 4G la Clu 16 Ma 2014

Azi dimineata, trecatorii inca prea de putin timp treziti, care treceau prin Piata Unirii in centrul Clujului, au putut vedea un cort mare negru cu un „4G” scris futuristic pe lateral. Nu era un salon de tatuaj si nici nu se pregatea un patinoar in-door (desi ar fi frumos). Orange a instalat toata treaba ca parte din Caravana Orange 4G la Cluj.

Orange a demarat astazi la Cluj-Napoca caravana 4G discovery tour, dedicata lumii digitale. Aceasta va calatori in mai multe orase din tara, pentru a-i familiariza pe clienti (si posibili clienti) cu beneficiile si tehnologia 4G, pentru ca Orange are cea mai extinsa acoperire din tara. Vor fi in Cluj pana pe 18 mai si puteti sa veniti sa vedeti surprizele pregatite la cortul Orange.

„Am pornit această caravană pentru a aduce beneficiile tehnologiei de ultimă generaţie cât mai aproape de clienţii noştri şi nu numai. Cei care ne vor vizita vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar ni le imaginam. Să descarce fişiere de mari dimensiuni, să asculte muzică, să acceseze site-urile sau jocurile preferate, toate acestea rapid şi în condiţii de mobilitate, dar şi să se transforme în dirijori de la sute de kilometri distanţă.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer:

Cei care vizitează cortul pot testa smartphone-uri de ultimă generaţie, servicii şi aplicaţii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date de până la 150 Mbps şi prin răspunsul instant din partea reţelei. De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evoluţia mijloacelor de comunicaţie. Nu în ultimul rând, 4G discovery tour include şi o zonă unde participanţii vor descoperi jocuri pe mai multe tipuri de ecrane, dar şi la o masă interactivă, unde pot cânta la pian, se pot juca împreună cu îndrăgitele personaje Orange PrePay sau alte jocuri captivante.

Caravana Orange 4G la Cluj acoperire 4G si evolutie viteze de transfer 16 Mai 2014

Cei care vin la cortul 4G discovery tour seara, în intervalele 17:00 – 18:00 şi 19:00 – 20:00, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul unui ecran, al unei camere video şi al unei aplicaţii dedicate, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă. În plus, au ocazia să le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii pe care aplicaţia le realizează în timp ce ei dirijează.

Toti participantii la 4G discovery tour pot intra intr-un concurs pentru a castiga un smartphone prin tragere la sorti.


Pe 7 aprilie, Orange a lansat serviciile de internet la viteze 4G în Cluj-Napoca, cu o acoperire de 98,5% din populaţia oraşului. În ţară, acoperirea 4G oferită de Orange România este de peste 46% din populaţia totală şi 73% din populaţia urbană, în peste 1000 de localităţi. De asemenea, la Orange shop de pe bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25, din Cluj-Napoca, clienţii pot testa deja reţeaua 4G+, care aduce viteze de download de până la 300 Mbps şi care va fi disponibilă comercial imediat ce pe piaţă vor fi aduse terminale compatibile.

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se gasesc pe www.orange.ro/4g

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro