De vanzare: sirop de soc de casa

cumpara-sirop-de-soc-ca-sa-ajuti-o-sotie-ce-strange-bani-pentru-citostatice-pentru-sotul-ei

Probabil ca va amintiti anul trecut in vara cand am apelat la voi pentru aceasta cauza medicala, in care sotia unui domn bolnav de cancer vindea sirop de soc de casa, pentru ca sa-si permita tratamentul medical al sotului ei.

Am povestit cu doamna astazi si mi-a trimis acest mesaj: “Buna Valentin.Ieri eram la biserica.Ionel e bine,este in pauza de refacere,iar analizele au iesit fara relicvat tumoral,deci minunat.Multumim de mesaj,sanatate si numai bine.

De asemenea, de data aceasta fara sa fie cauza medicala sau caritabila, are din nou de vanzare sirop. Banuiesc, insa, ca desi sotul merge spre insanatosire, tot le prinde bine niste cash.

Se vinde la sticla de 1L si costa 20 lei bucata.

Am intrebat-o ce ingrediente foloseste, iata raspunsul: flori de soc, lamaie, zahar, apa plata. Puse la rece, fara fierbere.

Daca va intereseaza, lasati cu comment cu cate sticle vreti si puneti-va adresa de email scrisa corect in formular cand lasati commentul, sa va pot contacta.

Weekend fain!

11 comentarii

  1. Luam o sticla si daca e bun ne abonam 🙂

  2. Ok, iti dau detalii pe email

  3. 3 sticle la masa asta, va rog!

  4. Notat, vezi te rog email

  5. Ma intereseaza 2 sticle. Merci!

  6. Se livreaza si in arad?

  7. Buna ziua .In Arad v-as putea trimit prin curier sau la tren.Eventual scrieti-mi un email pe adresa [email protected] si lasati-mi niste date de contact .Va multumesc

  8. Buna,se poate trimite in strainatate?transportul il platesc eu.Multumesc

  9. Buna dimineata.Sigur ca as putea sa va trimit.Va las adresa mea de email [email protected] ,trimiteti-mi un mesaj cu cantitatea dorita si adresa.Va multumesc.

  10. Mai este valabila oferta? Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.