S-a lansat (in sfarsit) cjx.ro

S-a lansat (in sfarsit) cjx.ro

clujx

Dan si Gabi au lansat (in sfarsit) astazi situl oficial cjx.ro. Mi-a placut ce si-au pus in gand sa faca de cand am auzit despre ideea lor si cred ca merita sa-i urmariti. Sunt clujeni de-ai nostri. Ma rog, asa clujeni cum sunt si eu: adica vinituri 🙂

Si vorba batraneasca: daca iti trece prajul casei cineva, nu-l lasa sa plece cu mana goala de la voi. Acum ca ati aflat si care e website-ul oficial, au baietii si hashtag (to oficial, desigur), ia mai intrebati-i din cand in cand de sanatate, daca manca bine, daca au unde dormi, daca nu s-a terminat bateria la telefon sau malaiu din traista, ca asa fac romanii cu suflet si clujenii cu inima mare.

Drum bun baieti!

CJX.ro – Cluj Checks In at Europe

Cluj-Napoca, 3 iunie 2014

Bloggerii clujeni se implică activ în susţinerea candidaturii Clujului pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

Astazi a avut loc lansarea oficiala a site-ului CJX.RO – un proiect venit din partea comunității bloggerilor clujeni, pentru susținerea candidaturii Clujului la titlul „Capitală Culturală Europeană 2021”, prin promovarea orașului ca destinație turistică, oraș Capitală Europeană a Tineretului 2015 și ca posibilă viitoare Capitală Culturală Europeană.

În această vară, doi bloggeri clujeni pornesc în căutarea „Capitalei Culturale Europene”. Întreaga călătorie durează o lună (22 iunie – 28 iulie), include 16 orașe din 16 țări și va fi documentată, pas cu pas, pe acest site: cjx.ro

“Ne propunem să ajungem în 16 orașe, foste, actuale și viitoare Capitale Culturale Europene. Dorim să aflăm ce înseamnă pentru fiecare dintre aceste orașe candidatura sau titlul european – ce transformări aduce în viața locuitorilor, cum se dezvoltă scena culturală locală, și ce schimbări s-au produs în înfățișarea și infrastructura orașului. Ne vom întâlni cu membri ai echipelor care au organizat evenimentele din cadrul Capitalei Culturale Europene și vom sta de vorbă , în stradă, în parcuri și în cafenele, cu oamenii orașului, să aflăm experiența lor legată de candidatura și desfășurarea Capitalei Culturale Europene. In același timp, avem șansa de a promova Clujul peste tot pe unde vom poposi și de a pune Clujul pe harta Capitalelor Culturale Europene!” – Gabriel Aldea

„Intenționăm să ne întâlnim cu cei care au fost responsabili pentru candidatura orașului, producători culturali și artiști care au contribuit la programul cultural, cu reprezentanți ai primăriilor, presa locală și bloggeri. Vom discuta despre cum și-au pregătit candidatura, care au fost avantajele sau aspectele specifice care i-au ajutat la câștigarea titlului, cum s-a schimbat orașul și care a fost implicarea comunității în program. În această călătorie colectăm idei interesante din programul capitalelor trecute, pe care să le prezentăm clujenilor, ca mostre ale experienței unei Capitale Culturale Europene.” – Dan Ciulea

Site-ul CJX.ro va fi arhiva dinamică a întregii experiențe de a descoperi lumea capitalelor culturale europene, prin articole, linkuri, materiale video, fotoreportaje, comentarii etc.

Primăria Cluj-Napoca si Asociaţia „Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” sunt partenerii oficiali ai acestui proiect. Finanțarea proiectului este asigurată prin sponsorizări.

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia „Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT Romania, Traveo.ro, Sam Mills Distribution, Skobbler si Orange Romania.

 

gabi@cjx.ro | dan@cjx.ro

Articol din categoria: Generale, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro