Social Media for Parents 2014, editia a II-a

Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni parintii activi in mediul online. Vor fi doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media.
Vorbitori social media for parents editia a 2-a 2014

Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune. Adica sunt parinti, activeaza in social media si se zbat cu aceleasi dileme ca si mine si tine: cat de mult sa postez despre familie si copii? Sau poate doar eu incerc sa nu fortez nota si sa fac oversharing?

Social Media for Parents este organizat de Evensys in parteneriat cu Orange.

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site. Ma bucur sa va pot spune ca am fost invitat sa vorbesc in cadrul evenimentului si o sa va spun, printre altele, cum cresc 2 copii (amandoi sub 10 ani), in era digitala, in aceeasi casa cu 2 parinti cu vederi complet diferite despre tehnologie, digital si gadgets. Si sunt fericiti:)

Poti cere o invitatie gratuita la Social Media for Parents aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.