adspedia.ro 301 redirect valentinvesa.ro

adspedia.ro 301 redirect valentinvesa.ro

logo valentinvesa.ro

Am luat domeniul adspedia.ro in 31 mai 2007. In 1 aprilie 2008 am pus primul post pe blog, in care radeam de „coincidenta” care s-a intamplat de ziua „pacalelilor”, cand reteaua Orange pe Transilvania a cazut in zi de „sarbatoare”. Da, au trecut cateva luni bune in care m-am tot prostit cu tot felul de incercari de a face un website/blog/ziar online. Dar pana la urma am decis ca voi porni un blog.

Dupa 6 ani, a venit vremea sa trec pe domeniu de nume propriu: valentinvesa.ro va fi de astazi adresa blogului. Toate linkurile de tipul adspedia.ro/orice sunt deja redirectate spre noul domeniu.

De asemenea, am creat si pagina de Facebook dedicata blogului: facebook.com/ValentinVesaBlog pe care va invit s-o „Like-uiti” 🙂

Stiam ca va urma sa fac acest pas. De vreun an tot amanam, insa ce m-a convins a fost participarea la conferinta Social Media for Parents, saptamana trecuta. In timp ce vorbeam pe scena, cineva m-a intrebat la ce adresa sa imi scrie si cand am auzit ce rau si neinteligibil se auzea „ads@adspedia.ro” mi-am zis „gata, trecem pe valentinvesa.ro”.

O sa revin maine si cu un articol despre cum sa mutati blogul de pe un domeniu pe altul fara acele „10 steps to move your wordpress blog” care necesita destul de multe cunostinte tehnice.

Ne auzim!

Articol din categoria: Generale, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro