Aplicatia mobila pentru copii AnimalJoy

Aplicatia mobila pentru copii AnimalJoy

Asa cum va spuneam luna trecuta, am inceput o serie de articole lunare de sustinere a startup-urilor din Cluj (si nu numai). Astazi va prezint aplicatia mobila pentru copii: AnimalJoy, dezvoltata de catre BabyJoy, aici in Cluj. Iata ce mi-a spus fondatorul, Daniel Cosman:

Aplicatiile noastre se adreseaza copiilor cu varste intre 1 si 3 ani

BabyJoy dezvolta aplicatii multilingve pentru copii aflati in primii ani de viata, pentru a-i ajuta sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbire si chiar sa invete cuvinte intr-o limba straina!

Aplicatiile noastre se adreseaza copiilor cu varste intre 1 si 3 ani. Scopul lor este de a-i asista pe copii in dezvoltarea vocabularului si a capacitatii de exprimare.

Aplicatiile noastre nu contin animatii rapide sau imagini complicate, ci cauta sa faca procesul de invatare cat mai usor si mai relaxant.

Copiii mici invata cuvinte noi prin repetitie, nu prin jocuri solicitante si obositoare pentru ei la o varsta atat de frageda.
Aplicatiile noastre nu contin animatii rapide sau imagini complicate, facand procesul de invatare mai usor si mai relaxant.

AnimalJoy este prima aplicatie pe care am creat-o

Cu cateva luni in urma cautam o aplicatie pe care fiul meu la un an si jumatate sa o inteleaga. Imi doream ceva foarte simplu, usor de utilizat, cu o grafica draguta si, cel mai important, cu continut in limba noastra. La vremea respectiva nu am reusit sa gasesc nici o aplicatie multilingva, asa ca m-am hotarat sa dezvolt eu insumi una, presupunand ca si altii ar fi interesati de aplicatii in limba lor nativa; tocmai de aceea am incercat sa acopar cat mai multe limbi.

Pana acum, aplicatia este disponibila in urmatoarele limbi: Engleza americana, Engleza britanica, Germana, Franceza, Spaniola, Portugheza, Norvegiana, Rusa, Chineza, Maghiara, Romana, Araba, Ebraica, Italiana, Poloneza. Pe Facebook ii gasiti aici.

Exista si varianta FREE proaspat publicata in AppStore. Lasati-mi un comment daca ati descarcat-o si ce parere v-a lasat.

Cateva screenshots mai jos:

iphone5forrest
iphone5cow
iphone5bee
iphone5map
iphon5lion

Daca ai un StartUp pornit in Cluj si vrei sa scriu despre el, te astept cu un mesaj.

Articol din categoria: Parenting, StartUp

f64.ro
aaa

3 comentarii

 1. #1 Comentariu nou

  Parerea cu care am ramas dupa ce am butonat aplicatia este una destul de trista. Aparent o copie al aplicatiei Babyjoy – Animals, fara originalitate, fara inspiratie. Chiar si numele sa fie copiat, e ceva. Originalul e free, copia pe bani – cu cateva resurse de limbi adaugate.

  Am I missing something Vali?

  • #2 Comentariu nou

   Daca imi lasai o adresa de email valida in comentariu, ti-as fi raspuns direct, asa insa am rugat pe developer sa vina pe blog aici si sa-ti raspunda.
   Multumesc!

  • #3 Comentariu nou

   Salut Istvan,
   Intrebarea ta e buna si as dori sa-ti raspund cat mai succint posibil:
   1. In fiecare zi la appstore sunt trimise in jur de 1000 de aplicatii. Faptul ca doua sunt asemanatoare nu e de mirare :). Nu se poate vorbi de original si copie in opinia mea. In felul acesta toate browserele de la Mosaic incoace sunt copii. Totusi, fara asa zisele „copii” nu ar fi fost progres.
   Tot asa consider ca aplicatia aceasta este un progres fata de cea amintita de tine. In loc de 20 de animale are 30 iar prin update-uri se va duce la 50. In loc de 2 limbi disponibile aceasta are 15.
   Limbiile sunt atuul aplicatie: AnimalJoy (Multi-language). Faptul ca eu ca si roman o pot rula in romana, iar un chinez in chineza s.a.m.d.
   2. Legat de nume: Acea aplicatie se numeste: Babyjoy – Animals iar aceasta este AnimalJoy. Babyjoy in cazul meu s-a dorit sa fie numele pentru colectia de aplicatii. Probabil ca voi renunta la acest nume in lumina comentariului tau.

   Cu respect,
   Daniel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro