E foarte usor sa ajuti dezinteresat

E foarte usor sa ajuti dezinteresat

Fusesem sambata sa cumpar ceva in oras si intorcandu-ma spre casa am vazut o batranica sezand langa o farmacie si avand in fata intinsi niste botosei de lana pentru copii, de mai multe posibile varste/marimi:

Am intrebat-o ce face acolo si a zis ca „apăi mamă uite nu cersesc dar am si eu greutati si imi place sa crosetez asa ca m-am gandit sa fac niste botosei si sa vedem daca ii vrea cineva„. Mi-a fost draga instant si am intrebat-o daca ii pot face o poza (care o vedeti mai sus) si sa o pun pe internet sa o vada si prietenii mei, poate vreunul o fi interesat sa cumpere.

M-a intrebat daca am multi prieteni. Am zambit si am zis da, sper ca da (ma gandeam ca nu ar avea vreun sens sa-i explic ca nu sunt sigur ca toti cei care imi sunt prieteni pe Facebook, imi chiar sunt prieteni, dar m-am gandit ca totusi cineva va veni sa cumpere.

Ceea ce s-a si intamplat.

E foarte usor sa ajuti dezinteresat. O poti face fiind foarte atent (ok, poate nu chiar asa de atent, dar un pic constient de ce e pe langa tine) la ce se intampla in jurul tau si incercand sa ajuti chiar si cand nu ti se cere ajutorul.

Voi ce bine ati facut recent fara sa va fi cerut cineva ajutorul in mod expres?

Articol din categoria: De suflet, StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro