In sfarsit avem un magazin oficial LEGO la Cluj

In sfarsit avem un magazin oficial LEGO la Cluj

1458419_10153084350548642_1137177034187684082_n
Am fost in seara asta la Polus cu copiii si am gasit acest magazin LEGO care se pregatea de deschiderea oficiala din 16-17 August 2014, 13:00-21:00. Cand ma gandesc cati bani am dat pe produse LEGO prin alte magazine, pe ebay sau pe la targurile LEGO, ma bucur, ca parinte, ca in sfarsit o sa avem magazin oficial la Cluj.

Am intrat cu copiii „doar sa ne uitam” si mi-am dat seama ca inca nu e gata totul (o doamna ce parea „in charge” explica altor 2 fete angajate ceva din niste dosare; erau mai multe angajate decat clienti in magazin etc) insa m-a surprins placut reactia personalului, care a discutat cu pruncii, le-au aratat modelele, aveau „vocabularul” format pe limba prichindeilor si stiau modelele, seriile si denumirile personajelor LEGO de pe rafturi.

La capitolul asta rog toti patronii de magazine cu/de jucarii sa-si trimita angajatii pe la LEGO in Polus sa vada cat de bine stiu ce au pe raft. E inadmisibil sa vina un copil sa te intrebe de un personaj pe nume si sa spui „stai sa vedem daca il avem pe stoc„, iar copilul sa iti spuna „pai e acolo, fix in spatele tau!„.

Asadar ne vedem pe 16 august 2014 de la orele 13:00 in primul magazin oficial LEGO la Cluj, in incinta Polus Center Cluj Mall. Pagina lor de Facebook merita un like.

50x70cm_preview-761x1024

Deschiderea va fi marcată de o serie de activităţi distractive adresate fanilor LEGO mai mici sau mai mari. Participanţii vor avea ocazia să contribuie la realizarea unui mozaic din 77 000 de cărămizi LEGO, mozaic ce înfăţişează clădirea Cazinoului din Cluj şi care va acoperi 7 mp din pereţii magazinului. La deschidere, în apropierea magazinului vor fi amplasate mai multe mese de joacă cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO® pentru construcţii libere, dar şi o zonă în care vor putea fi construite cele mai noi seturi LEGO Creator. Totodată, primii o mie de cumpărători se vor bucura de un cadou surpriză.

În vitrina magazinului va putea fi admirat un întreg orăşel LEGO construit din sute de mii de piese:
„Ideea realizării acestui layout a venit din dorinţa de a arăta celor care păşesc în magazinul nostru unde se poate ajunge pornind de la o simplă joacă cu piese LEGO. Orăşelul este alcătuit din seturi LEGO oficiale în jurul cărora s-au adăugat creaţiile noastre originale. L-am construit chiar noi pentru că, înainte de toate, suntem fanii cărămizii LEGO şi a întregului sistem de joacă creat de marele brand.” – Nagy Tibor, Director General.

Magazinul este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®. Cei care preferă să realizeze creaţii proprii vor avea la dispoziţie peretele „Pick-a-Brick”, ce conţine o sortimentaţie variată de piese individuale. Şi pentru că minifigurinele LEGO sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu putea să lipsească zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final.

Magazinul cu o suprafaţă de 150 mp va deţine cea mai mare gamă de produse LEGO din România: aproximativ 600 de tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms ce se pretează a fi folosite ca materiale didactice în licee, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Oferta de seturi şi piese LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi o de serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carneţele, rucsacuri, magneţi, rame foto, sticle pentru apă.

Designul magazinului este marcă înregistrată LEGO şi este cel de-al doilea deschis în România, după ce în toamna anului trecut a fost inaugurat Magazinul Certificat LEGO din Promanada Mall Bucureşti. Cele două magazine aparţin partenerului LEGO Romania, Brick Depot SRL.

sursa

Articol din categoria: Parenting

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro