Nepoti de Craciun de vara: Picnic cu bunicutii

Nepoti de Craciun de vara: Picnic cu bunicutii

NdC_Picnic082

Am privit cu admiratie proiectul Nepoti de Craciun inca de la aparitie si am ajutat cu ce am putut. Asta pentru ca imi plac proiectele in care se produc rezultate vizibile, verificabile. Nu sunt fan teledoane si alte masinatiuni din astea in care niciodata nu e clar nimic. Iata ca Dan si echipa au facut inca o „nazbatie” frumoasa, ducand cativa bunicei la iarba verde, sa poate sa aiba un timp frumos si sa uite de problemele cotidiene. In mesajul de la Dan e descris totul:

Luni, 11 august, Asociația “Magic People” a făcut fericiți 50 de bunici de la centrele de zi din Cluj. Profitând de vremea bună, organizatorii evenimentului caritabil “Nepoți de Crăciun”, i-au dus pe vârstnici pe Valea Gârboului pentru un picnic pregătit de bucătarul Călin de la Grill House Alba Iulia, împreună cu Teodora Rogobete de la Teo`s Kitchen. A fost o zi reușită, bunicuții s-au simțit foarte bine, au mâncat sănătos, au participat la pregătirea mesei, au cântat, au dansat, s-au relaxat și s-au jucat.

Alături de organizatorii Cristian Gog și Dan Ciulea, au fost cei de la Grill House Alba Iulia, Teo`s Kitchen, Aqua Carpatica, Sotto Restaurant, Daiszler Print House și voluntarii care au venit cu drag, să le facă ziua mai frumoasă bunicilor.

Asociația “Magic People” își propune să organizeze evenimente de acest gen mai des, pentru cât mai mulți bunici de la centrele de zi din Cluj.

Aceasta asociatie este o organizație non-profit care dorește ca prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” și „Picnic cu Bunicuții”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

Mi-au placut cateva fotografii:

NdC_Picnic197

NdC_Picnic138 NdC_Picnic157 NdC_Picnic225 NdC_Picnic012

Galeria foto completa spune mai mult decat as putea descrie eu si va invit s-o vizionati.

Mult succes echipei si sa ne revedem cu bine la #NepotiDeCraciun!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro