Ana si uriasul Rasmussen

Ana si uriasul Rasmussen

De dimineata am ajuns la birou dupa un timp minunat cu pruncii mei in drum spre scoala. Ador diminetile in care se trezesc cu veselie, se spala si se imbraca in timp record si ii simt fara griji si cu chef de scoala. Stiu ca probabil nu va dura mult perioada asta, asa ca „I cherish” aceste momente cat mai pot .

Ajuns in birou, insa, am fost izbit de un caz care m-a cutremurat si m-a facut sa ma gandesc ca si atunci cand nu avem pe masa bucatele alese pe care poate ni le dorim, sau nu detinem toate lucrurile de care credem ca avem nevoie, suntem totusi atat de binecuvantati sa avem sanatate.

Colega noastra coordonatoare ShoeBox la Sighisoara, Oana Sitea mi-a lasat acest mesaj pe Facebook, si vi-l redau in intregime:

Buna dimineata, iti retin putin atentia cu situatia unei fetite din Cluj care este foarte bolnava…tatal e din Sighisoara si eu sunt prietena cu familia acestuia – fratele si sotia lui – iti trimit link-ul, sa vezi despre ce e vorba….poate ne ajuti si tu sa facem cazul cat mai cunoscut, fetita chiar are nevoie de ajutor….

O astfel de operație complexă, precum și investigațiile prechirurgicale, pot fi efectuate în puține locuri din lume. Din Europa, prima clinică ce a răspuns apelului părinților Anei este una din Germania, care a și fixat primul termen pentru investigațiile prechirurgicale – pe 10 noiembrie 2014. Totodată, clinica a emis și un deviz: unul care cere plata în avans a aproximativ 37.000 de euro. Pentru a reuși să strângă această sumă, într-un timp atât de scurt, părinții Anei au nevoie de ajutor.

Ea este Ana:

27392 dsc_0653_1

Aceasta e realitatea ei:

scrisoare_medicala_page_1 scrisoare_medicala_page_2 scrisoare_medicala_page_3

Sunteți rugați să oferiți, dacă puteți, acest ajutor, trimițând un SMS (doi euro) la numărul 8848. Campania de  strângere de fonduri este susținută de Fundația Mereu Aproape și se va derula pe parcursul acestei săptămâni.

Cei care doresc să facă o donație direct în contul Fundației Mereu Aproape sunt rugați să folosească mențiunea ”Ana Coman”.  Informații necesare pentru donații direct în contul Fundației (CIF 18212553):
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Stiu ca aveti niste inimi deosebite, impreuna facem, an de an, minuni. Asa ca va rog frumos sa simtim cu aceasta fetita, cu parintii ei. Sa ajutam.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate si zile lungi, sa ajunga batrana si sa le povesteasca nepotilor cum a fost salvata de la moarte datorita compasiunii si bunatatii romanilor care au auzit despre unicitatea bolii ei si au ajutat-o.

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro