How to Web si Startup Spotlight 2014

How to Web si Startup Spotlight 2014

HTW-259

How to Web Conference 2014

How to Web este cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Conferinţa se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse tech, companiilor de outsourcing interesate de inovaţie, investitorilor şi tuturor celor interesaţi de tehnologie.

Am fost in ultimii ani la fiecare editie How to Web si am ramas, de fiecare data, impresionat de numarul tot mai mare de antreprenori, aflati la inceput de drum, si nu numai, care participa si interactioneaza unii cu altii. E ca intr-un roi de albine si e minunat. Romania tevine din ce in ce mai atractiva in zona IT si crestem idei si proiecte faine de aici de la noi, care mai apoi se extind la nivel global. Iata ca a sosit vremea sa vorbim despre How to Web Conference 2014.

Anul acesta reprezinta un nou inceput pentru conferinta, fiind cea de a 5-a editie internationala si aducand un format mai complex, gandit pentru a raspunde nevoilor specifice ale audientei. Astfel, pe scena principala vor fi aduse in discutie teme precum antreprenoriatul si tendintele in tehnologie, in timp ce track-urile despre dezvoltarea de jocuri, product management si angel investment vor trata in profunzime aceste subiecte.

How to Web Conference 2014 aduce în faţa audienţei lideri în tehnologie şi profesionişti consacraţi la nivel mondial care îşi vor împărtăşi experienţa şi cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului. Printre invitaţii care au confirmat până în prezent participarea la eveniment se numără: Manuel Heilmann (Co-Fondator & CEO Coinzone, startup care permite utilizatorilor să efectueze tranzacţii cu monede digitale precum Bitcoin), Ze Pinto Ferreira (Co-Fondator şi CEO FNV Labs, companie care produce Mellow, prima maşină de gătit sous-vide controlată prin smartphone, care a avut o campanie de crowdfunding suprafinanţată cu 300%), Florian Meissner (CEO & Co-Fondator EyeEm, Germania, comunitate a pasionaţilor de fotografie care înregistrează o creştere rapidă, având în prezent peste 10 milioane de utilizatori), Paul Papadimitrou (Innovation Strategist, UK, analist cunoscut la nivel internaţional care a vorbit la evenimente precum LeWeb – Paris, Londra; SXW – SUA sau Social and Digital Marketing Conference – New York, Singapore, London), Michael Ni (Senior VP Marketing & Products Avangate, US, companie care a fost achiziţionată anul trecut de fondul de investiţii Francisco Partners) sau Dennis Cox (Chief Product Officer IXIA, US, antreprenor a cărui companie a fost cumpărată de IXIA în 2012 pentru 160 milioane USD).

Lista completa a invitatilor la eveniment este disponibila online la http://2014.howtoweb.co/speakers-page/.

How to Web Startup Spotlight 2014

A mai ramas o saptamana in care startup-urile din Europa Centrala si de Est care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei pot aplica la How to Web Startup Spotlight, competitie si program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune. Startup Spotlight este un program intensiv de mentorat şi o competiţie pentru startup-urile early stage din CEE care dezvoltă produse tech cu potenţial disruptiv.

ss-winners

Organizat în paralel cu How to Web Conference, Startup Spotlight 2014 va avea loc între 19 şi 22 noiembrie în Bucureşti şi va aduce împreună 32 de startup-uri din regiune care dezvoltă produse tech cu potenţial disruptiv. Pe toată durata programului, acestea vor participa la sesiuni de pitching şi mentorat şi vor întâlni antreprenori şi profesionişti consacraţi din industrie şi reprezentanţi ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare şi fonduri de investiţii early stage la nivel internaţional.

Anul acesta, toate echipele admise la How to Web Startup Spotlight vor avea oportunitatea unică de a-şi prezenta produsele pe scena principală a How to Web, în faţa întregii audienţe a conferinţei. Astfel, startup-urile vor beneficia de expunere internaţională şi, în plus, vor avea oportunitatea de a primi feedback de la profesionişti de excepţie, îşi vor construi relaţii importante şi vor intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului.

Articol din categoria: Social Media, StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro