Oana lupta cu darzenie impotriva cancerului si POATE fi vindecata

Oana lupta cu darzenie impotriva cancerului si POATE fi vindecata

Screen-Shot-2014-10-07-at-15.44.42
Mi-am inceput ziua azi citind la Simona pe blog despre prietena ei, Oana, care de vreo cativa ani lupta cu darzenie impotriva cancerului si POATE fi vindecata. Singurul impediment, momentan, e lipsa banilor. Cand te gandesti ca doar asta sta intre o fata de 34 de ani si viata ei de dupa acest moment, nu am avut cum sa nu dau o mana de ajutor si sa ma implic in a va spune si voua despre caz.

Puteti citi mai jos detaliile, preluate de la Simona de pe blog, unde va si invit sa urmariti continuarea acestei campanii, deoarece am inteles ca urmeaza sa le soseasca si devizul medical de costuri si alte informatii.

Lupta ei a început într-o seară de iarnă, într-un taxi. A intrat brusc în convulsii și o colegă cu care era a dus-o la urgență, unde i s-a descoperit o tumoră cât o portocală pe creier. A fost operată în ianuarie 2010, la Bagdasar, apoi a făcut radioterapie la Berlin. Au urmat 3 ani și jumătate de liniște și speranța că visul urât s-a terminat. Vara trecută însă visul urât s-a întors. Au început simptomele neurologice, iar RMN-ul a arătat recidivă. Oana a intrat pe tratament cu citostatice și iar a sperat că s-a terminat și că o să fie bine. Dar, acum două luni, boala lovit din nou, cu forță mult mai mare. O nouă recidivă, de data asta în timp ce era sub tratament (ceea ce e semn de mare agresivitate!), a trimis-o direct la spital, fără cunoștință. Acum e stabilă din nou, dar situația e extrem de fragilă, pentru că visul urât e încă acolo, în creierul ei. Și crește. În România, nu poate fi operată, pentru că nu mai are o tumoră compactă, ci o grămadă de celule foarte agresive, răspândite și infiltrate printre cele sănătoase. Dar există în Canada, la Montreal Neurological Institute and Hospital, posibilitatea unei operații printr-o tehnică specială. Se numește fluorescence-guided resection of brain tumors și presupune rezecția tumorii cu ajutorul unei substanțe fluorescente care delimitează vizual zonele infiltrate. Doctorul Kevin Petrecca i-a examinat dosarul și a spus că o poate opera.

Și acum vine bomba: operația e estimată la 100.000 de euro. Este suma comunicată informal de către dr. Petrecca unei rude a Oanei, care locuiește în Montreal și a reprezentat-o la întâlnirile cu el. În zilele următoare, va primi un document oficial, cu toate detaliile despre operație, inclusiv un deviz. Până atunci, vă pot arăta alte documente care probează diagnosticul.

BiletEXTERNARE.IOB_ 2010-RMN-examen-imagistic-initial-Oana-Livadariu-ian.- Screen-Shot-2014-10-07-at-21.27.06

Acestea sunt conturile ei:

Oana Livadariu:
Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei
LEI – RO34 RZBR 0000 0600 0834 2460
EURO – RO05 RZBR 0000 0600 1532 2908
CONT PAY-PAL: dearwanna@yahoo.com

Mai mult, desi sunt doar un nou adept al fotografiatului pe Instagram, pun la dispozitie pentru Oana orice poza de pe contul meu de Instagram, care pot fi achizitionate cu $20/bucata pentru acest caz. Lasati un comment sub poza care va intereseaza si o sa v-o trimit printata la calitate maxima, pe hartie la 20 X 20 cm.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Articol din categoria: De suflet

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro