Trupa byron la Teatrul National Cluj alaturi de Fanfara Militara Bistrita

Trupa byron la Teatrul National Cluj alaturi de Fanfara Militara Bistrita

UPDATE 28 NOV 2014: Am primit acum si video promo:

Nu stiu daca v-am zis vreodata dar mi-a placut sa fiu parte din fanfara Soimos, din Lipova (jud. Arad), unde am cantat la trompeta aproape 8 ani. Inca mai am trompeta si o „amenint” pe Oana ca ma apuc de repetat seara in balcon. Poate ca ar trebui s-o scot de la „cutie”, in pofida faptului ca vecinii ne stiu drept familie linistita, acum ca ne-au crescut pruncii 🙂

Marturisesc insa faptul ca inca ma opresc cu jind cand mai ajung la vreun clip cu fanfare care imi face pielea de gaina, asa ca atunci cand maestrul Cristi mi-a zis de isprava ce urmeaza sa v-o descriu mai jos, anume ca toata treaba se va intampla chiar in Cluj, unde vietuiesc de ceva ani, m-am si gandit ca trebuieste neaparat, fireste, sa va zic si voua: trupa byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert in data de 2 decembrie. Ei vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior.

Trecand peste piesele lor, asta mi-a ramas in minte ca strigand a avertizare, parca incercand sa ne arate in ce lume a online-ului si a vitezei traim. Pierdem multe lucruri care se intampla langa noi si e pacat:

Va dau mai jos detaliile asa cum le-am primit si eu:

Trupa byron canta la Teatrul National Cluj alaturi de Fanfara Militara Bistrita pe 2 decembrie

Trupa byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marti, 2 decembrie, ei vor sustine la Teatrul National din Clujconcertul „Electric Marching Band” unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsiorbyron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor, si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: este vorba despre solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu!

Multumita actualelor canale de social media m-am reintalnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrita si, din vorba in vorba, am ajuns sa punem la cale un proiect. Bineinteles ca la inceput ne propuneam mult mai putine lucruri, insa cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atat ca intentii cat si ca finalitate”, spune Dan Byron despre eveniment.

Concertul „Electric Marching Band” va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) si unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Targu Mures (2008).

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Haideti asadar pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit byron, in care 3 lumi muzicale se vor intrepatrunde cu rezultate uimitoare! 

Electric Marching Band inseamna piese byron (si nu numai!) reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor, invitatii speciali Luiza Zan si Alexander Balanescu urmand sa completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Webhttp://byronmusic.ro
Facebookhttp://fb.com/byronmusic
Youtubehttp://youtube.com/byronvideos

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro