#DeZiuaBunicii

#DeZiuaBunicii

Astazi, 29 ianuarie 2015, bunica mea a implinit 91 de ani. Motiv pentru care, mergand spre birou dimineata, am sunat-o sa-i urez La Multi Ani si sa putem impartasi cateva minute impreuna. Intotdeauna se bucura cand o sun si putem vorbi. Ajung rar in casa parinteasca si stiu ca-i e dor de mine, de fratii mei, de nepoti.

Astazi am simtit-o foarte bucuroasa ca am sunat si, cand am intrebat-o ce face, a zis ca sta acasa singura (tata e plecat la serviciu ziua) si primise de la o nepoata un doboș.

Imediat ce am inchis telefonul m-am gandit cum ar fi daca as scrie pe Facebook un mesaj prin care sa anunt prietenii mei din online despre eveniment si #DeZiuaBunicii sa o sune sau sa-i trimita mesaje de urari, toti cei care doresc?

Zi si facut:


E 19:06, sunt la birou si o sun sa o intreb cum i-a fost ziua, daca a fost singura si nebagata in seama sau a avut o zi mai interesanta. O sa pun aici conversatia. Revin …

Da, s-a bucurat foarte mult si a fost impresionata ca a primit telefoane din toata tara si de peste hotare:

Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine #DeZiuaBunicii mele si ati intrat in „joc”.

Sunt gata sa „ajut” pe oricine vrea sa faca o surpriza frumoasa, similara sau nu, cuiva drag, folosind Social Media. Seara frumoasa!

Articol din categoria: De suflet, Social Media

f64.ro
aaa

2 comentarii

  1. #1 Comentariu nou

    Valentin,mi-am inceput ziua citind postarea ta,o inchei auzind vocea minunatei tale bunici.Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate ,sa ne putem bucura de vocea si sentimentele ei pure multi ani de acum incolo.Jos palaria!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro