Exclusivitate: Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, vine in Romania

Exclusivitate: Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, vine in Romania

Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, sosește în România pentru trei workshop-uri

Am asteptat cu nerabdare sa va pot da acest comunicat. Stau de vreo 2 zile „pe story” acesta si acum am primit de la Jen „ok-ul” sa-l fac public 🙂

Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, sosește în România pentru trei workshop-uri

Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch și CrunchBase, sosește în România pentru o serie de trei workshop-uri, dedicate antreprenorilor, startup-urilor și profesoniștilor din PR.

Rat Labs și Spherik Accelerator din Liberty Technology Park Cluj îl aduc în România, pentru prima dată, pe Jonathan Shieber. Pe 3 martie, John Shieber va vorbi în fața publicului din Cluj, iar pe 5 și 6 martie va sosi la București, pentru două conferințe. Prima va fi dedicată antreprenorilor și startup-urilor, dar și studenților, în timp ce a doua este dedicat agențiilor de comunicare și publicitate.

E o oportunitate perfectă pentru ca România să iasă în evidență și să-și crească vizibilitatea, atunci când vorbim de presa de tehnologie internațională. Startup-urile și hub-urile vor avea șansa să discute direct cu un senior de la TechCrunch și, poate, vom avea șansa să deschidem drumul către viitoare articole despre România și companiile locale„, a declarat Bogdan Savonea, fondator Rat Labs și The Pole Society.

La workshop-ul lui Jonathan veți putea învăța criteriile pe care se bazează publicațiile mari din străinătate atunci când își aleg subiectele și cum ar putea folosi un startup sau o agenție astfel de articole pentru a iniția o discuție cu potențiali investitori.

Jonathan Shieber este senior editor TechCrunch și CrunchBase. Înainte de acest moment, a fost senior reporter la Dow Jones & Co, scriind despre investiții private, piața de capital și tehnologie verde în New York și Shanghai.

După ce a ajuns în echipa TechCrunch și CrunchBase, Jonathan a avut misiunea de a identifica semnalele din piață și a observa încotro se îndreaptă investițiile private. „Trebuie să le găsim prin zgomotul zilnic al anunțurilor, al lansărilor, actualizărilor și achizițiilor„, a declarat Jonathan.

Jonathan Shieber în Cluj – 3 martie

Primul eveniment din turul românesc al lui Shieber va avea loc la Cluj, la Spherik Accelerator în cadrul Liberty Technology Park Cluj. Deoarece Cluj devine un hub vestic pentru România, aducerea unui senior editor TechCrunch pentru un workshop în acest oraș a fost o alegere ușoară pentru echipa Rat Labs.

Conferința va fi împărțită în două momente. În prima oră, Jon va vorbi despre cum să comunici cu presa internațională și cum să fii un maestru al e-mail-ului.

De asemenea, audiența va afla de cazuri de succes și de pitch-uri nereușite.

În a doua parte, Jon va organiza sesiuni „one on one” cu audiența, care va avea posibilitatea să pitchuiască o idee sau un startup către jurnalistul TechCrunch.

Evenimentul va avea loc in Liberty Event Venue din cadrul Liberty Technology Park Cluj. Spațiul cuprinde o sală de conferințe și o sală de întâlniri mai restrânse. Sala de conferințe are o capacitate in arajarea tip teatru de 150 de locuri și un spațiu total de 170 mp. Este prevăzută cu toate facilitățile necesare: sistem de sunet, microfoane, video proiector precum și o zonă de networking și coffee break. Sala de întâlniri este prevăzută cu o masă oferind o capacitate de 16 locuri și un spațiu de 34 mp.

Spherik Accelerator este mândru să găzduiască un asemenea eveniment, care nu numai că aduce în România un lider de opinie din domeniul tehnologiei și antreprenoriatului, dar ajută și la dezvoltarea Clujului și la afișarea sa ca un centru antreprenorial în devenire. Pitching-ul și comunicarea sunt, de multe ori, provocări dificile pentru antreprenorii români. Spherik a creat numeroase workshop-uri și resurse pentru a ajuta echipele de antreprenori să-și dezvolte asemenea capacități. Suntem extrem de mulțumiți să găzduim acest workshop neprețuit„, a spus Jennifer Austin, managing director la Spherik.

Biletele costă 99 de euro până pe 19 februarie, în regim Early Bird. După această dată, vor putea fi cumpărate cu 150 de euro.

CLUJ – 3 martie 2015 | BUCURESTI – 5 martie 2015 | BUCURESTI – 6 martie 2015

Pentru alte întrebări, puteți să ne contactați la contact@ratlabs.ro.

Despre Rat Labs

Rat Labs este cel mai nou spațiu dedicat industriei tech din București. Este organizatorul Cursurilor GROW, care propun o formulă unică, de cinci cursuri, timp de cinci săptămâni. Studenții care vor veni la GROW by Rat Labs au ocazia să învețe despre growth hacking, conținut și marketing contextual. În viitorul apropiat, Rat Labs va deschide un spațiu de coworking și un accelerator.

 Despre Spherik

Spherik este un accelerator non-profit, fondat de Liberty Technology Park Cluj, Banca Transilvania, Universitatea „Babeș-Bolyai” și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. După un proces riguros de selecție, am acceptat șapte startup-uri în decembrie 2014. Pe lângă spațiul locativ, workshop-uri, suport și servicii software, echipele noastre beneficiază de mentorat de la persoane de succes din domeniul antreprenorial. Spherik e dedicat construirii comunității din Cluj și servește ca o platformă pentru evenimente de impact și ca legătură care promovează startup-urile românești pe scena internațională.

Despre Liberty Technology Park Cluj

Liberty Technology Park Cluj este un parc tehnologic construit într-un spațiu revoluționar, creat pentru a oferi condiții excepționale de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și R&D. Parcul tehnologic găzduiește următoarele companii: Siemens, Halcyon Mobile, Recall Information Services, Control Data Systems, KPMG, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator și Tulemod. Proiectul ce reimaginează fostul activ al fabricii Libertatea este o inițiativă Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Investiția până în momentul actual a fost de peste 10 milioane de euro.

Articol din categoria: StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro