S-a deschis Liberty Fitness Cluj

S-a deschis Liberty Fitness Cluj

Liberty-Fitness-Cluj-5

Astazi am avut onoarea sa intru printre primii in noua sala de fitness Liberty Fitness din Cluj.

Situata în cadrul complexul imobiliar Liberty Technology Park Cluj, pe strada Gării, nr 21, noua sala mirosea astazi a „nou”:

Liberty-Fitness-Cluj-logo Liberty-Fitness-Cluj-12 Liberty-Fitness-Cluj-11 Liberty-Fitness-Cluj-10 Liberty-Fitness-Cluj-9 Liberty-Fitness-Cluj-8 Liberty-Fitness-Cluj-7 Liberty-Fitness-Cluj-6 Liberty-Fitness-Cluj-4 Liberty-Fitness-Cluj-3 Liberty-Fitness-Cluj-2 Liberty-Fitness-Cluj-1

Cel mai tare mi s-a parut sloganul lor:

Accept your challenge: Vii 12 luni și plătești 10!

Îți răsplătim perseverența. Vino de cel puțin 12 ori pe lună timp de un an și primești 2 luni de abonament înapoi.

Inca de la intrare, Andrei m-a intampinat cu o strangere de mana si un zambet, iar Ramona m-a poftit inauntru sa vad sala.

Andrei Homorodean, 25 de ani, este CTO la compania de software development www.makronetz.com / www.gradd.de, in cadrul Liberty Technology Park. Ramona Manghiuc, 21 de ani, studenta la design vestimentar, in cadrul Universitatea de arta si design, Cluj Napoca, si instructor de fitness.

Au fost primii rezidenti in cadrul Liberty si de multe ori s-au intrebat cand se va deschide sala – stiind ca e una in plan. La un moment, li s-a spus, probabil mai mult in gluma, “puteti sa o deschideti voi daca vreti”. Din punctul lor de vedere, a fost o gluma reusita.

Isi propun sa fie un bun partener de sparring in provocarile pe care clientii le intampina, si vor sa ofere abonament personal trainer la un pret rezonabil, astfel incat antrenamentele cu antrenor sa fie un standard si nu o exceptie.
Ramona se va ocupa de managementul salii in cea mai parte, iar Andrei va ajuta pe partea de corporate sales.

Cu o suprafață de peste 150 metri pătrați, Liberty Fitness reunește aparate moderne și instructori cu numeroși ani de experiență în domeniu și participări la concursuri naționale de fitness. Fie că vrei să slăbești, să îți crești masa musculară sau să antrenezi diferite grupe de mușchi, instructorii îți pot oferi sfaturi despre exercițiile pe care să le practici pentru a obține rezultatele pe care le dorești.

Eu incep de maine dimineata si sper sa pot sa-mi pastrez obiceiul in fiecare dimineata. Doru, unul dintre instructori, mi-a aratat cateva miscari la aparatele din sala:

Abonamente de tip challenge și consultații nutriționale

O noutate pentru sălile de fitness din Cluj, Liberty Fitness propune un concept care să îi răsplătească pe cei perseverenți. Astfel, un abonament de 12 luni, în care abonatul vine de cel puțin 12 ori/lună la sală, îi va aduce 2 luni de abonament înapoi la sfârșitul perioadei. În sală se pot face și antrenamente cardio, iar companiile pot solicita abonamente corporate, personalizate nevoilor angajaților.

Andrei Homorodean, fondatorul Liberty Fitness spune despre conceptul sălii că „singura competiție e cu tine, iar tu trebuie să te autodepășești. De aici a pornit ideea abonamentelor challenge. În plus, am vrut să creez un spațiu în care antrenamentul cu un antrenor personal și sfaturile nutriționale să fie accesibile și să devină o regulă, pentru că este cel mai eficient mod de a obține rezultate durabile”.

Liberty Fitness va fi deschisă începând din 17 februarie între 7:00 și 22:00 de luni până vineri și între 10:00 și 14:00 sâmbăta și duminica. Sala poate fi găsită în cadrul complexului imobiliar Liberty Technology Park Cluj, pe strada Gării, nr 21, Cluj-Napoca.

 Preturile sunt mai mult decat permisibile, mai ales ca poti sa-ti iei banii inapoi (vezi mai jos):
  • ABONAMENTE FITNESS HAPPY HOUR – 99RON
  • ABONAMENTE FITNESS FULL-TIME – 139RON

ABONAMENTE FITNESS CHALLANGE

  • 6 LUNI – 699RON (primesti inapoi banii pe o luna daca vii de cel putin 12 ori pe luna)
  • 12 LUNI – 1199RON (primesti inapoi banii pe 2 luni daca vii de cel putin 12 ori pe luna)

CARDIO GROUP TRAINING

  • 1 ȘEDINȚĂ (MAX 4 PERSOANE) – 44 RON (11 RON/PERSOANĂ) – Programare telefonică.

PERSONAL TRAINER

  • ABONAMENTE 1 LUNA – 259RON
  • ABONAMENTE 3 LUNI – 699RON
  • ABONAMENTE 6 LUNI – 1.299RON
 Companiile care doresc sa aiba grija de angajati si sa le ofere acces aici se pot adresa la adresa de email info@libertyfitnesscluj.ro

NUTRIȚIE

  • CONSULTAȚIE INIȚIALĂ – 99 RON
  • 1 ȘEDINȚĂ ULTERIOARĂ – 49 RON (INCLUZÂND 2 SĂPTĂMÂNI DE MONITORIZARE)

Desigur ca, asa cum e cazul in orice startup respectabil in ziua de azi, ii puteti gasi pe cei de la Liberty Fitness si pe Facebook. Si imi mai place ceva foarte mult: folosesc aparate de sport pentru sali de fitness made in Romania.

Ne vedem maine dimineata la treaba da?

Articol din categoria: Generale, StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro