Au inceput inscrierile pentru MVP Academy Class of 2015

Au inceput inscrierile pentru MVP Academy Class of 2015

MVP Academy este un program de pre-accelerare care te ajută să îți dezvolți produsul și să formezi conexiuni valoroase cu profesioniști din industrie, antreprenori, investitori și reprezentanți ai programelor de accelerare și fondurilor de investiții early stage din regiune. Toate acestea într-un program educațional gratuit, customizat pentru a răspunde nevoilor tale!

Între 23 Martie și 14 Mai, MVP Academy te scoate din zona de confort și te aduce la TechHub Bucharest, alături de comunitatea profesioniștilor în tehnologie. Pe toată durata programului vei participa la workshop-uri practice susținute de specialiști consacrați și vei beneficia de sesiuni de mentorat și coaching 1 la 1 pentru a-ți valida produsul cu piața și a primi sfaturi valoroase de la mentori cu experiență relevantă în domeniile de interes pentru tine.

În plus, sesiunile de pitching organizate pe toată durata programului te vor ajuta inițial să identifici punctele slabe ale conceptului tău de business și ulterior să înveți cum să convingi potențialii investitorii și parteneri strategici. La asta se adaugă oportunitățile de networking excelente la nivel local, regional și internațional, precum și sprijinul comunității profesioniștilor în tehnologie din București. Mai multe informații despre tipurile de activități și procesul prin care vei trece dacă te vei număra printre echipele finaliste găsești aici.

Valoarea MVP Academy este dată de contribuția mentorilor și a partenerilor care se implică activ pentru a ajuta startup-urile. MVP Academy 2015 este un program organizat în parteneriat cu Telekom & Bitdefender, cu sprijinul CyberGhost, Raiffeisen Bank, hub:raum și Microsoft.

Mike Butcher (editor, TechCrunch), Paul Smith (Co-Fondator & Director Ignite100, UK), Olaf Lausen (Chief of CEO Staff & Business Development Director Telekom Romania), Marc Wesselink (Selection & Alumni Manager Startupbootcamp Smart City & Living, The Netherlands) sau Calum Cameron (Managing Director Startup Wise Guys, Estonia) sunt doar o parte dintre mentorii pe care vei avea ocazia să îi întâlnești pe durata programului. Lista completă de mentori este disponibilă online aici, iar aceasta va fi actualizată periodic în funcție de profilul și nevoile tale specifice.

MVP Academy 2015 se adresează startup-urilor în domeniul tehnologiei care au mai puțin de 2 ani de activitate și care au dezvoltat până în prezent cel puțin un prototip funcțional al produsului. Pentru a fi eligibile, echipele trebuie să fie disponibile pe toată durata programului, să nu fi obținut finanțări externe mai mari de 50.000 EUR și să nu fi absolvit anterior un program de accelerare pentru proiectul la care lucreaza.

Vrei să te numeri printre echipele MVP Academy 2015? Aplică până luni, 9 Mar, și nu uita să iei în considerare criteriile de evaluare atunci când îți completezi aplicația pentru a avea mai multe șanse să fii acceptat în program.

Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners & Board Member How to Web), Cosmin Ochișor (Business Development Manager hub:raum, care va evalua echipele din partea hub:raum și Telekom Romania) și Alex Negrea (Co-Fondator docTrackr) vor face parte din juriul care va selecționa echipele finaliste!

Încă nu ești convins? Vezi evoluția absolvenților primei ediții MVP Academy. La 6 luni de la finalizarea programului, 5 startup-uri au obținut finanțări în valoare totală de 207.000 EUR, 4 echipe au fost admise în programe de accelerare din US și UK, iar majoritatea absolvenților își continuă activitatea și au înregistrat progrese semnificative. Progresul echipelor la 6 luni de la absolvire este prezentat în raportul de evaluare disponibil online aici.

Ești pregătit? Îți recomandăm să nu ratezi această oportunitate așa că începe să îți pregătești aplicația acum!

MVP Academy este un program realizat în parteneriat cu Telekom & Bitdefender, cu sprijinul CyberGhost, Raiffeisen Bank, hub:raum și Microsoft. Mediatizarea programului este asigurată de F6S, Netocratic, Entrepreneur Global, Digjitale, Entrepreneur.bg, Newtrend.bg, Startup Date, Traction Tribe, Times New Roman, Hotnews, Capital, Evenimentul Zilei, România Liberă, Academia Cațavencu, Yoda.ro, Incont.ro, Wall-Street.ro, Forbes România, Business24, Ziare.com, Business Review, Computer Games, Comunicații Mobile, Computer World, PC World, Agora, Business Cover, Business Woman, Zelist.ro, Comunicatedepresa.ro, Trade Ads Interactive, Gadget Trends, Games Arena, Gadget Talk, Softlead, Today Software Magazine, startups.ro și IQAds.

MVP Academy se bucură de susținerea comunităților partenere Romanian Startups, Romanian Game Developers Association (RGDA), Softbinator, ANIS, Cluj Hub, Cluj Co-Work, Professional Gamers League, Tabăra de testare, comunitatea frontend din România, Akcees, Startup Weekend România, Startup Weekend Târgu Mureș, Startup Weekend Cluj, Girls in Tech România și Girls Who Code.

Articol din categoria: StartUp

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro