EUROVISION 2015. Trupa Voltaj a castigat finala Eurovision Romania

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj a castigat finala Eurovision Romania

Am urmarit in aceasta seara concursul national Eurovision Romania, cel care a desemnat, in urma voturilor publicului (4.707) si juriului, castigatorul finalei din 2015, respectiv trupa care va participa la Viena, in numele Romaniei, la concursul Eurovision 2015.

Am fost atent si am comentat live si pe Twitter si pe Facebook, observand ca multa lume s-a plans de unele probleme din timpul concursului: supra-entuziasmul ciudat al prezentatorului care intrerupea co-prezentatoarea, o doamna (fix de ziua doamnelor, tz tz tz); foarte ciudata intrerupere, de mai multe ori, de catre prezentatori, a recitalului Ruslanei din Ukraina; interventiile nu foarte inspirate ale prezentatoarelor („du-te si explodeaza pe scena”) sau ale artistilor („Il simt pe Dumnezeu pe scena„) desi ea era cu sanii pe afara si cu artificii sub fusta) etc.

Ce mi-a placut insa a fost faptul ca piesa „De la capat” a trupei Voltaj a luat un numar enorm de voturi, ca proportie fata de ceilalti artisti. Si totusi putine!

voturi eurovision 2015 romania

Avand in vedere ca voturile au fost unice, ei au luat 4.707. Daca, insa, adunam numarul de voturi ajungem la un total de 15.362. Adica putin peste 15 mii de romani au platit acei 30 de centi + TVA sa voteze. Pacat. Pentru ca trupa si piesa, dar mai ales povestea si proiectul #delacapat pe care acestia il promoveaza merita cu prisosinta mult mai mult.

Am vazut in timpul campaniilor ShoeBox ca romanii plecati afara simt cu cei din tara, le pasa de copiii de aici (ai lor sau ai altora) si nu isi doresc neaparat sa stea despartiti. Cred ca e important sa ne adunam in jurul celor care, prin muzica sau prin proiecte caritabile, incearca sa uneasca romanii din orice tara ar fi ei si sa-i faca sa revina cu bucurie acasa.

Va las in final sa va bucurati ochii si urechile cu reprezentatia Voltaj din timpul concursului live:

Indiferent cu cine ati votat (sau nu) hai sa tinem pumnii ca romanii nostri sa faca un rezultat cat mai bun la Viena! Hai Voltaj!

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro