Orange continua proiectul #parintilascoala – cursuri in shopuri

Orange continua proiectul #parintilascoala – cursuri in shopuri

Foto 6

Acum doua saptamani a avut loc tabara #parintilascoala la care au participat cinci cupluri de parinti ale caror povesti cu tehnologia au fost inscrise de copiii lor pe www.orange.ro/parintilascoala.

Am avut peste 100 de postari publice de Facebook pe #parintilascoala din partea sustinatorilor campaniei, am strans 102 povesti pe platforma #parintilascoala, iar pe site am avut timp de 3 saptamani 2,785 vizitatori unici, 14,000 afisari si o durata medie / vizita de 3 minute.

Dupa experienta taberei #parintilascoala si dupa ce a vazut rezultatele chestionarului din site si povestile inscrise, Orange a decis sa mearga mai departe cu campania si sa aduca informatiile despre tehnologie si mai aproape de parinti, direct in shopurile Orange.

Asadar, in urmatoarele 4 luni (aprilie-iulie), in 5 orase din tara, Orange va organiza cursuri in shopuri pentru toti parintii, rudele, bunicii si persoanele care vor sa se puna la punct cu tehnologia, indiferent de reteaua la care sunt abonati.

Cele cinci orase sunt Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta.

Inscrierile pentru cursuri se fac pe www.orange.ro/parintilascoala in limita a 10 locuri disponibile pe luna intr-un oras.

Articol din categoria: Parenting, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro