Conferinta internationala Joomla „J and Beyond 2015”

Conferinta internationala Joomla „J and Beyond 2015”

jandb2015prague
Esti pasionat de Joomla? Urmaresti ce apare nou si te pasioneaza sa fii la curent cu „all things Joomla?” Vrei sa participi la cel mai mare eveniment anual dedicat Joomla? Ei bine, citeste mai departe.

J & Beyond este cel mai important Joomla! eveniment în Europa și este locul perfect unde poti intalni alti developeri. Organizatorii au confirmat data și locatia celei de-a 6-a conferinte J & Beyond Conference 2015, care va avea loc în Praga, intre 29 si 31 mai 2015, la Hotel Don Giovanni.

Se pune un asa mare accent pe comunitate si a fi impreuna, incat organizatorii au chiar interzis selfi-urile la eveniment. Hashtag-ul pentru pozele de la conferinta va fi #jselfie si trebuie obligatoriu sa contina cel putin 2 persoane. Tag-ul oficial pentru eveniment, pe care il puteti urmari pe Twitter, in cazul ca nu sunteti acolo, este #JaB15.

Republica Cehă și capitala sa Praga ar putea fi considerate ca o inimă a Europei din cauza locației convenabile și rutelor importante, care o face atât de ușor vizitabila. O sa fiu si de 1 mai in Praga, insa cu siguranta ma voi intoarce in 28 mai cu aceeasi bucurie.

Cei care fac early booking la biletele pentru conferinta primesc o reducere pentru cazare, conform detaliilor de mai jos:

Prețul unui bilet la toate cele trei zile este de 299 EUR si se poate cumpara de aici. Cazarea la hotelul in care se si organizeaza conferinta, Don Giovanni, costă 85 EUR pe noapte. Rezervarea se face completand acest formular, iar pretul promotional este valabil pana in 15 aprilie.

Ne vedem deci la J and Beyond 2015, în Praga?

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro