Noi nume confirmate pentru UNTOLD Festival si bilete de o zi

Noi nume confirmate pentru UNTOLD Festival si bilete de o zi

Headlineri_main stage

Stiu ca lumea asteapta cu nerabdare sa inceapa UNTOLD Festival la Cluj. Se pare ca in acest an Cluj-ul e gazda pentru numeroase evenimente pentru toate gusturile si genurile, orasul fiind desemnat Capitala Europeana a Tineretului.

Daca nu erau deja destule nume confirmate pentru UNTOLD festival, iata organizatorii aduc și unii din cei mai îndrăgiți artiști ai hip-hop: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja.

Programul festivalului si bilete de o zi în editie speciala la UNTOLD

Programul festivalului pana acum este urmatorul:

JOI, 30 iulie:

Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan + Mulți alții

VINERI, 31 iulie:

Avicii, Wu-Tang Clan, Andy C, Gentleman, Foreign Beggars, Akua Naru, Șuie Paparude, Onra , Cazzette, AronChupa + Mulți alții

SÂMBĂTA, 1 august:

Armin van Buuren, Tinie Tempah, John Newman, Sharam, Satoshi Tomiie, Patrice, Crazy P, Fatman Scoop + Mulți alții

DUMINICA, 2 august:

David Guetta, John Digweed, Nic Fanciulli, Pendulum (DJ Set) & Verse, DJ Premier, Bondax, Nightmares on Wax, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Jeru the Damaja, Tujamo,Third Party + Mulți alții

 

Bilete de o zi disponibile in editie speciala, plus 100 de bilete VIP

În ediție specială pentru fanii UNTOLD, se pot achiziționa câte 1.000 de bilete pentru fiecare zi. Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei + taxe Eventim.

De asemenea, cei interesați pot achiziționa unul din cele 100 de bilete VIP disponibile pentru fiecare zi, prin care se beneficiază de accesul în ZONA VIP. Prețul unui bilet VIP este de 229 lei + taxe Eventim.

Noul Abonament Early General Access este disponibil începând de joi, 21 mai 2015. Cu două luni înainte de festival au rămas mai puțin de 5.000 de abonamente de 4 zile disponibile, care pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, la prețul de 289 lei + taxe Eventim.

Cei care au râmas fără cazare în perioada festivalului își pot achiziționa acum pachetul Early General Access ce conține Abonament + Camping la prețul de 338 lei + taxe Eventim.

 – – –

Concurs: castiga o invitatie dubla de o zi la UNTOLD Festival

De cand s-au anuntat UNTOLD, aud peste tot lumea povestind despre artistii preferati si cum sa-si dramuiasca orele din ziua, programul la serviciu sau alte obligatii, in asa fel incat sa ajunga sa participe.

M-am amuzat teribil cand un amic imi spunea ca isi ia „liber toata saptamana aia”. Ai lui sunt plecati in concediu in strainatate in zilele respective si lui i se pare ca cel mai bun mod de a-si petrece cateva zile de adevarat concediu in Cluj, este sa participe la UNTOLD.

Daca si tu ai aceleasi „feelings” am o veste buna: incepand de astazi si pana vinerea viitoare (29 mai 2015) poti participa la un concurs care iti da sansa sa castigi o invitatie dubla de o zi la UNTOLD Festival.

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu la acest articol si spune-mi care zi o preferi pentru invitatia dubla si asigura-te ca ai bifat „Also post on Facebook”:

participare-concurs-invitatie-dubla-UNTOLD-Festival-comment-pe-valentinvesa.ro

Model de comentariu sugerat: M-am inscris pe valentinvesa.ro sa castig o invitatie dubla la UNTOLD Festival Cluj. Vreau neaparat sa castig invitatia pentru ca …..

Biletele Untold Festival îți oferă acces la toate evenimentele din Untold Festival pentru o singură zi, dupa cum urmeaza:

  1. Joi, 30 iulie: Dimitri Vegas & Like Mike
  2. Vineri, 31 iulie: Avicii
  3. Sâmbătă, 1 august: Armin van Buuren
  4. Duminică, 2 august: David Guetta

Durata concurs

Concursul incepe astazi, 22 mai 2015 si se pot lasa comentarii care sa intre in extragerea finala pana vineri 29 mai, ora 23:59.

Anunt castigator

In cursul zilei de luni,  2 iunie 2015, voi posta aici, ca update la acest articol, numele castigatorului.

UPDATE: Castigatorul unei invitatii duble de o zi la UNTOLD Festival este David Visciglia. O sa te rog sa imi dai un mesaj cu numele complet, nr de telefon si adresa email, ca sa le trimit organizatorilor si sa primesti premiul. Have fun!


 

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

Articol din categoria: Generale

f64.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour