Pariul: Canon Romania, Mihaela Noroc si Oprah Winfrey

Pariul: Canon Romania, Mihaela Noroc si Oprah Winfrey

11059621_10153070469497284_1273203794734136338_o
Cautati pe Google dupa numele „Mihaela Noroc„, puneti pe modul de vizualizare „Images” si … bucurati-va ochii. Mihaela calatoreste de cativa ani prin lume si fotografiaza frumusetea feminina in orice loc si ţară ajunge, însumând fotografiile in THE ATLAS OF BEAUTY.

A pornit si un proiect pe platforma de crowdfunding Indiegogo pentru ca sa isi poata finanta aceasta pasiune. Proiect care a fost finantat cu succes.

Astă seară am vazut un video intro care m-a făcut să mă gandesc ca fata asta a ajuns enorm de departe, extrem de repede. Să auzi numele Romaniei rostit de Oprah Winfrey si să vorbească despre munca Mihaelei ca fiind un proiect unic, extraordinar, e un lucru emotionant:

Ei bine, Mihaela merge mai departe, e persoana reala, cu nevoie fizice, financiare, sentimentale ca si noi. Dar ca sa intelegeti despre ce e vorba in acest articol, vreau sa va spun doar atat: camera de fotografiat Canon 5D Mark II care a facut toate aceste extraordinare fotografii, este acum de vanzare. Si asta pentru ca tot ce face ea costa bani şi pentru ca nu îşi permite momentan sa nu vândă această cameră.

Si acum vine pariul meu cu Canon Romania:

Punem pariu, stimata echipa Canon Romania, ca nu veti lasa sa treaca pe langa voi aceasta oportunitate imensa de a va arata solidari cu un client al vostru, care foloseste o camera made by Canon, client care acum se afla in topul atentiei mondiale si a aparut in show-ul celebrei Oprah Winfrey?

În lume, câţi alţi clienţi Canon au făcut ceva care să-i aducă în platou cu Oprah?

Aşa-i că nu o veti lăsa să trebuiască să-şi vândă camera, generatoare de asemenea minunăţii de fotografii, şi veţi interveni ? Aşa-i că Mihaela nu va trebui să vîndă camera ca să-şi poată finanţa mai departe proiectul?

Stiu ca va plac provocarile si mai stiu ca, dincolo de indicatorii evidenti de ROI si PR, aveti cu totii inima buna si iubitoare de frumos, altfel nu ati fi unde sunteti.

Nişte posibile press excerpts din viitor:

After Oprah appearance, Romanian photographer is sponsored by Canon and gets to keep the camera she intended to sell, as means of funding her project.

Canon Romania saved this camera from being sold. Replaced it with a brand new model. This is no regular camera. It’s the camera all photos in the World renowned Atlas of Beauty series were taken with.

Oprah congratulated Canon Romania for backing up Romanian Photographer who’s creating the amazing Atlas of Beauty photography series.

Stimata echipa Canon Romania, mingea e in terenul vostru.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro