#ClujBlogMeet 2015

#ClujBlogMeet 2015

clujblogmeet-20iun2015-mic
In loc de intro

In urma cu mai bine de 4 ani, Dan mi-a spus si mie de faptul ca Radu a pornit o chestie faina, un fel de recensamant al bloggerilor din urbea clujana, concretizat apoi intr-un tabel al blogurilor clujene pe care il puteti vedea in toata splendoarea lui expirata, pe scarile ce urca la etajul 1 al cladirii adminstrative din primaria clujeana, pe Motilor.

Tin minte ca atunci „operam” pe adspedia.ro (inca mai am @adspedia pe Twitter) si m-am inscris si eu pe lista. Cum lista s-a facut democratic si alfabetic, am ajuns sa fiu destul de sus, domeniul meu incepand cu „a”. Desigur ca erau alti bloggeri si oameni din online mult mai cunoscuti si cu mai multi „fani” decat mine, insa era pentru prima data cand numele-mi era pus pe ceva lista publica in care aveam denumirea de blogger.

In acesti 4 ani s-au schimbat foarte multe. Ma bucur sa fiu parte din comunitatea de online din Cluj si sa vad atatea proiecte faine care isi au roadele in offline si au migrat spre online sau invers. Ma simt onorat sa pot cunoaste personal pe multi dintre cei care le conduc si le-au infiintat si sa ma vad (nu) destul de des cu bloggeri locali.

Ocazie de improspatare

Cea mai scurtă noapte din an devine o noapte a aventurilor culturale printr-un program intens de activități în care clujenii sunt nu doar spectatori, ci participanți. Cluj Never Sleeps este un proiect care dorește dorește să promoveze cultura în rândul publicului larg, într-un mod inedit și atractiv prin crearea unui program cultural intens de 15 ore de activități continue, desfășurate în cea mai scurtă noapte a anului.

Proiectul se desfășoară ca o „noapte albă” în care orașul va fi viu, dinamic și tânăr, în care multiculturalitatea și interactivitatea vor fi la ele acasă. Cluj Never Sleeps a pornit de ideea că orașul este unic prin diversitate – atât prin prezența multor culturi, cât și a unei varietăți de opțiuni pentru timpul liber. La Cluj-Napoca, oricine își poate descoperi pasiunea și o poate împărtăși cu prietenii!

Evenimentul se va desfășura pe parcursul celei mai scurte nopți din an, între 20 și 21 iunie 2015.

Pe acest context, bloggerii si oamenii de online din Cluj, sunt chemati la #ClujBlogMeet2015.

Unde si cand

Sâmbătă (20 iunie, ora 19.00) ne dăm întâlnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25).

Locurile sunt limitate, avem doar 40 de locuri disponibile, astfel că participarea la eveniment necesită înscrierea și confirmarea prezenței. Cei care doresc să participe la eveniment pot cere mai multe detalii la psaico@psaico.info.

Cu această ocazie vom prezenta Panoul Bloggerilor Clujeni v2.0, care de mult așteaptă un update în holul Primăriei. La începutul anului 2011, la inițiativa lui Radu a fost scoasă prima listă oficială și printată a blogurilor din Cluj.

După mai bine de 4 ani, multe bloguri au apărut și dispărut, iar mulți dintre noi nu ne cunoaștem. Hai să contribuim cu toții și să răspândim vestea, să descoperim cât mai mulți bloggeri.

Mai jos aveți formularul pe care-l completați în câteva secunde. Il găsiți și aici sau puteți folosi codul embed pe blogurile voastre.

Eu deja m-am inscris si sper sa ne vedem cat mai multi acolo!

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro