CONCURS INSTAGRAM: OAMENI DIN ORASUL MEU

#OameniDinOrasulMeu

UPDATE 10 Iulie 2015: Avem un câştigător!

Mă bucur să vă anunț că avem un câștigător la acest concurs, sau mai bine zis o câștigatoare. Numele ei este Anca Doriana și o puteți urmări pe Instagram aici.

Anca, te rog dă-mi un mesaj că să stabilim detaliile pentru ca să ajungă la tine premiul.

Cei care doriți să verificați legitimitatea selectării căștigătoarei, o puteți face aici. O seară frumoasă și weekend odihnitor tuturor! Vă mai aștept și la celelalte concursuri. Abonați-vă, să nu pierdeți nimic.

CE SE POATE CASTIGA:

Câstiga prin tragere la sorti un pachet ACTIVE LENSE pentru iPhone 6/6S de la olloclip

Mi-am pre-comandat 2 seturi si unul din ele vreau sa-l fac cadou unui Instagrammer român.

CUM PARTICIPI LA CONCURS:

1). Trebuie sa ai un cont de Instagram. Poate fi creat astazi sau de mai multa vreme. Daca acest concurs te motiveaza sa-ti faci cont, cu atât mai bine.

2). Lasa aici adresa contului tau de Instagram într-un comment. Dau ca exemplu contul meu: http://instagram.com/adspedia

3). Încarcă pe Instagram cel putin o fotografie făcută NEAPARAT cu telefonul, care să se încadreze în tema Oameni din oraşul meu, folosind: #OameniDinOrasulMeu @adspedia (vezi un exemplu aici: https://instagram.com/p/3pQgieBXNX/)

Se pot încarca oricâte fotografii doriti, dar atentie: nu tag-uiti fotografii deja publicate, ci publicati altele noi, pentru concurs.

Fotografiile cu drept de participare se consideră a fi doar cele publicate pe Instagram şi doar dacă ai lăsat un comment cu adresa contului tău de Instagram, înainte de a trimite fotografia, aici pe blog sau pe Facebook.

DURATA DESFASURARE CONCURS SI ANUNTAREA CÂSTIGATORULUI:

Concursul #OameniDinOrasulMeu accepta fotografii intre 8 iunie – 8 iulie 2015, urmând ca sa aleg un câstigator pe 10 iulie 2015.

Câstigatorul va fi ales folosind random.org dintre toate fotografiile înscrise respectând regulile concursului.

Succes!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.