CONCURS INSTAGRAM: OAMENI DIN ORASUL MEU

CONCURS INSTAGRAM: OAMENI DIN ORASUL MEU

#OameniDinOrasulMeu

UPDATE 10 Iulie 2015: Avem un câştigător!

Mă bucur să vă anunț că avem un câștigător la acest concurs, sau mai bine zis o câștigatoare. Numele ei este Anca Doriana și o puteți urmări pe Instagram aici.

Anca, te rog dă-mi un mesaj că să stabilim detaliile pentru ca să ajungă la tine premiul.

Cei care doriți să verificați legitimitatea selectării căștigătoarei, o puteți face aici. O seară frumoasă și weekend odihnitor tuturor! Vă mai aștept și la celelalte concursuri. Abonați-vă, să nu pierdeți nimic.

CE SE POATE CASTIGA:

Câstiga prin tragere la sorti un pachet ACTIVE LENSE pentru iPhone 6/6S de la olloclip

Mi-am pre-comandat 2 seturi si unul din ele vreau sa-l fac cadou unui Instagrammer român.

CUM PARTICIPI LA CONCURS:

1). Trebuie sa ai un cont de Instagram. Poate fi creat astazi sau de mai multa vreme. Daca acest concurs te motiveaza sa-ti faci cont, cu atât mai bine.

2). Lasa aici adresa contului tau de Instagram într-un comment. Dau ca exemplu contul meu: http://instagram.com/adspedia

3). Încarcă pe Instagram cel putin o fotografie făcută NEAPARAT cu telefonul, care să se încadreze în tema Oameni din oraşul meu, folosind: #OameniDinOrasulMeu @adspedia (vezi un exemplu aici: https://instagram.com/p/3pQgieBXNX/)

Se pot încarca oricâte fotografii doriti, dar atentie: nu tag-uiti fotografii deja publicate, ci publicati altele noi, pentru concurs.

Fotografiile cu drept de participare se consideră a fi doar cele publicate pe Instagram şi doar dacă ai lăsat un comment cu adresa contului tău de Instagram, înainte de a trimite fotografia, aici pe blog sau pe Facebook.

DURATA DESFASURARE CONCURS SI ANUNTAREA CÂSTIGATORULUI:

Concursul #OameniDinOrasulMeu accepta fotografii intre 8 iunie – 8 iulie 2015, urmând ca sa aleg un câstigator pe 10 iulie 2015.

Câstigatorul va fi ales folosind random.org dintre toate fotografiile înscrise respectând regulile concursului.

Succes!

Articol din categoria: Instagram, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro