Livrare Speciala pentru Daniel Ozmanovici

Livrare Speciala pentru Daniel Ozmanovici

Untitled-1
Cred că deja v-am obişnuit cu „livrările speciale” , după ce am trimis fructe pentru Vlad, care de ziua lui a stat acasă, fiind bolnav; sau mălaiul trimis în Anglia către Ada. M-am bucurat să am alături de mine oameni speciali din branduri care au înţeles să treacă dincolo de normal şi să se implice în ceva extraordinar.

Povestea de astăzi e la fel de specială, ea fiind rodul unor „lucrături de culise” de durată mai mare, însa pe care am reuşit să le încheiem cu succes. Aşadar, să vă zic cam despre ce a fost vorba.

Poate unii dintre voi vă mai amintiţi că în Aprilie a avut loc la Cluj, Maratonul International. Alergare la care a participat, ca şi concurent pentru o cauză caritabilă, şi Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de Weekend de la Antena 1. Citeam la el pe blog, dupa ce a ajuns acasă la Bucuresti, cât de mult i-a placut la noi la Cluj si atunci mi-a venit o idee. Ce-ar fi sa-i trimit un cadou care sa indeplineasca doua chestii concomitent: sa-i aminteasca de Cluj si sa ii si rezoneze cu ceea ce a spus el, cand punea titlu experientei lui chiar asa- „I Love Cluj”.

Prin urmare am apelat la prieteni dragi si am reusit sa-i facem rost de:

  • o replică a tabliţei de intrare in oraş (Cluj Napoca), la procurarea căreia am fost ajutat de amicul Mirel de la AMM Design. Îi mulţumesc (lui şi întregii echipe de smintiţi speciali de acolo) şi pe această cale. Merită să treceţi pe la ei cu idei nebun de frumoase, că ei sunt criminal de inventivi.
  • un set format din cana, termos si tricou marca „I Love Cluj„, oferite de prietenii de la … (chiar asa se cheama) I Love Cluj. Multumesc Alexandra si Andrei pentru suport si pentru ca v-ati „dat pe mintea mea„.
  • transport marca #Livrare Speciala, executat impecabil de jovialii de la TNT Express Romania. Multumesc Monica si Camelia pentru că aţi fost, din nou, alături de mine.

Si iata cum am pregatit totul:

Ce s-a întamplat odată ce coletele au ajuns la Bucureşti? Pai faza faină a fost că ne-am asigurat (nenumarate telefoane, chat-uri pe Facebook Messenger şi emailuri) că Daniel va fi în platou (mersi Andrei!) şi că nu va bănui nimic.

A ieşit un subiect fain de ştiri despre această #LivrareSpecială şi iată ce s-a întâmplat în platoul Observatorului:

Aveţi idei de livrări speciale? Ca de fiecare dată, va rog sa apelaţi cu încredere la respectabilii de la TNT Express Romania, pentru că deja au tradiţie în astfel de cazuri.

Vreţi să vă ajut pentru cineva drag sau special să îi facem o surpriză similara? Lasă-mi un mesaj şi povestim. Abia aştept să vad ce vă puie mintea.

Duminică placută!

Articol din categoria: De suflet, Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro