Share A Kiss cu Coca-Cola Romania pe Periscope

Share A Kiss cu Coca-Cola Romania pe Periscope

Coca-Cola-Romania-Periscope-#ShareAKiss-mare

E foarte probabil ca aceasta campanie initiata de catre Coca-Cola Romania sa fie prima facuta de un brand in Romania pe Periscope. Nu am verificat chiar la „sange”, insa nu am gasit alta. Sa imi ziceti daca ati gasit voi.

Bineinteles ca nu va chem sa pupati sticlele de Cola sau sa pupati ecranele de la smartfoane. Dar pentru ca pe 6 iulie si cam toata saptamana aceasta se sarbatoreste Ziua Internationala a Sarutului, va chem sa faceti o chestie faina, sa deveniti cateva secunde sentimentali si sa #shareakiss pe Periscope.

Aveti aici un link cu ce am transmis eu, dar atentie: e valabil (ca orice video Periscope, momentan) doar 24 de ore (postat in 8 iulie 2015, la 19:50)

Share a Kiss pe Periscope

Coca-Cola vrea sa va dea o provocare celor care vor participa saptamana aceasta in campania de pe Periscope. Iata ce trebuie sa faci:

1. Instalezi aplicația Periscope pe smartphone (iOS sau Android)

2. Cauta si urmărește contul Coca-Cola (@CocaColaRomania):

IMG_3354

IMG_3355 IMG_3356

3. Apoi intri în live streaming:

IMG_3357

Coca-Cola te va urmări de asemenea și îți va da o provocare. La final, cele mai bune clipuri vor face parte dintr-un film de prezentare a campaniei.

Atentie: dupa ce intrati in LIVE, asteptati 5-10 secunde pana intra Coca-Cola, dureaza pana se stabileste conexiunea. Urmariti in coltul de jos stanga mesajul lor.

Articol din categoria: Periscope, Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro