Untold Festival Cluj

Untold Festival Cluj


Acum că rezolvai treaba cu SEO pentru „Untold Festival Cluj„, hai să vă zic părerea mea, personală, despre toata povestea asta importanta pentru Cluj şi nu numai pentru Cluj.

În istoria Clujului nu și-au mai verificat reciproc oamenii niciodată, atât de des, nu degetele să caute verighete, ci încheieturile mâinilor să vadă ce culoare are brățara #UntoldFestival a celuilalt.

Aud in Cluj „untolzi” vorbind engleza, germana, franceza, rusa ba chiar si ceva limbi asiatice.

Clujul devine, pentru câteva zile, un centru european muzical de anvergură, iar noi, nu-i așa, ne plângem în continuare că trebuie să ocolim o stradă sau nu avem 100% din Parcul Central, în care oricum nu veneam decât, poate, o dată la semestru.

Putea primăria sa acorde sprijin logistic mai cerebral și mai bine organizat?
Da, putea. Ar trebui însă să ne arătăm mulțumirea și sprijinul față de organizatori și edili pentru că, iată, în Cluj se organizează așa ceva?
Da, ar trebui!

Primul încep chiar eu, care, deși am comentat împotriva inepțiilor făcute de primărie, trebuie totuși să apreciez faptul că nu au zis pur și simplu „nu” festivalului.

De la a fi de acord, până la sprijini și mai bine organizarea optimă a unui astfel de eveniment, este un drum scurt. Un drum pe care, atât edilii cât și organizatorii, îl pot parcurge împreună mult mai ușor dacă au sprijinul maselor, al întregului oraș, al tuturor celor care vin și se simt bine la Cluj pe parcursul festivalului.

Mă bucur să văd că zilele acestea Clujul abundă de turiști, de oameni care vin să își lase banii aici, să consume, să vadă, să meargă mai departe și să povestească ce au văzut aici.

Pentru asta și pentru multe altele bravo #UntoldFestival, bravo primăria Cluj, bravo sponsori; și când te gândești că nici măcar nu-mi place muzica electronică ?

sursa foto: o domnișoară cu brățară #UntoldFestival la încheietură, pe care am întâlnit-o în Iulius Mall.

Articol din categoria: Generale

f64.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.