Webstock Awards 2015

Webstock Awards 2015

webstock2015-header

Evensys si Vodafone prezinta Webstock, editia 8

Webstock, cea mai mare conferinta de social media din Romania, revine cu cea de-a opta editie pe 2 octombrie 2015, la JW Marriott Grand Hotel si isi propune sa reuneasca specialisti ai mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei.

Evenimentul va cuprinde doua sesiuni de conferinte, trei micro-evenimente specializate si gala de premiere Webstock Awards.

In deschidere, cele doua sesiuni vor aduce in prim plan persoane cu initiative care isi doresc sa aduca o schimbare lucrurilor din jur si care considera Internetul un loc de dezvoltare.

In prima sesiune, oameni implicati, pasionati si activi in social media vor prezenta participantilor experiente personale care sa ii inspire si sa ii determine.

Despre importanta inovatiei, adaptarea la nou si  modul de transformare al unor circumstante in oportunitati, veti afla in cea de-a doua sesiune.

Dupa-amiaza, se vor desfasura in paralel trei micro-evenimente specializate, Blogging, Communication si Mobile care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendinte in domeniu si tactici eficiente in promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

Gala de premiere Webstock Awards, va oferi si in acest an recunoastere celor mai creative si innovative proiecte si campanii din online. Perioada de inscrieri a proiectelor se va desfasura in perioada 6 iulie -31 august.

Solicita invitatie

Cei interesati sa participe la eveniment, au mai multe modalitati de inscriere.

Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment.

Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Vezi aici detalii.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro