5 lucruri pe care nu le suport la cinema

5 lucruri pe care nu le suport la cinema

10 lucruri care le urasc la cinema

Știți voi. Mergi la film și în sală vin tot felul de oameni, care mai de care având un comportament mai ciudat ca celălalt. Eram săptămâna asta la un film și am început să observ câteva lucruri.

M-am gândit apoi că poate nu ar fi rău să le împărtășesc cu voi și să vă rog să veniți și voi în completare la lista mea, cu ce nu suportați voi când mergeți la cinema.

Iată cele 5 lucruri care nu le suport la cinema și vă rog să mi le spuneți și pe ale voastre:

  1. Nu începe bine filmul și deja cineva de pe rândul din fața mea își pornește telefonul să se uite la ultimile postări pe Facebook.
  2. Când ajungi târziu, treci prin fața mea fără să te scuzi și, după ce te așezi lângă mine, mă întrebi dacă poți să-ți pui sucul în suportul de la scaunul meu.
  3. Cei care îşi aduc copiii la filme peste vârstă lor de pricepere.
  4. Cei care îşi aduc odraslele la filme pentru copii şi le explică cu voce tare, pe durata întregului film, ce se întâmplă. Lasă-i frate să se uite, să asculte. Dacă nu te întreabă ei nimic, taci din gură că strici distractia la alţii vreo 20 din jur.
  5. Specimenele (de regulă cu muşchi, fără prea mult creier) care îşi aduc „gagicile” la film şi râd, râgâie şi dau replici personajelor din scenele de pe ecran.

Tu ce nu suporţi în sala de cinema?

 

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro