Când oamenii fac bine fără vreo ocazie anume

Când oamenii fac bine fără vreo ocazie anume

Cover FB poveste de dragoste

Dacă de Crăciun ne-au ajutat să adunăm bucurii la cutii pentru cei mici, iată că Eximtur este atentă la oamenii de lângă noi şi în afară sărbătorilor, de data aceasta fiind rândul familiei Iordanescu, de care v-am vorbit săptămâna trecuta, să primească o bucurie, şi anume o mini-vacanţă la mare, cu all-inclusive, la Complex Steaua de Mare din Eforie-Nord.

Pentru că, nu-i aşa, o poveste frumoasă de dragoste merită o vacanţă însorită la mare, cu odihnă şi timp petrecut departe de problemele cotidiene, sarcinile de serviciu şi îndatoririle de familie.

Cea mai placuta stare din toata aceasta frumoasa poveste a fost momentul in care am sunat-o pe Anca sa-i dau vestea despre surpriza pregatita de Eximtur pentru ei. Si, asa emotionata cum era, mi-a trimis cateva vorbe, pe care as vrea sa le vedeti:

De dimineaţă am avut parte de o surpriză plăcută – o vacanţă la Eforie oferită de Eximtur. Este exact ceea ce ne doream pentru familia noastră, mulţumim mult de tot! Mulţumim Valentin Vesa care a făcut tot posibilul să avem o vacanţă împreună, toţi trei!

Mulţumesc complicilor mei Eximtur si Complexul Steaua de Mare din Eforie-Nord şi nu uitaţi: chiar dacă nu e Paşte sau Crăciun, nimic nu ne opreşte să fim buni cu cei de lângă noi. Aşa, fără o notă în calendar sau sărbătoare anume.

Articol din categoria: #OameniDeLângăNoi, De suflet, Proiecte

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro