Sunt ambasador Webstock 2015

Sunt ambasador Webstock 2015

webstock 2015
Am onoarea, pentru prima data, sa fiu unul dintre ambasadorii Webstock. Am participat la aproape toate editiile, fie ca si concurent, fie ca blogger, insa la Webstock 2015 e prima oar acand sunt ambasador.

Webstock este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv, ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Webstock este cea mai buna ocazie de networking si totodata locul in care s-au legat multe prietenii si oamenii din online s-au simtit foarte bine. Nu poti activa in social media, blogging si online fara sa fii parte componenta la astfel de evenimente care strang in acelasi loc pe aproape toti cei care activeaza in breasla. Se premiaza campaniile reusite, se discuta imbunatatirile posibile la celelalte, se motiveaza premiile primite de cei mai buni si ai ocazia sa inveti de la bloggerii de succes din Romania.

Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, in care comunitatea a propus temele si speakerii. Se pastreaza aceasi idee si organizatorii asteapta propuneri de subiecte in urmatoarele formulare: SUBIECTE si VORBITORI.

Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase si anul acesta. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.

Mai mult, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Pentru inscrieri doritorii trebuie sa acceseze linkul acesta. Echipa Evensys comunica pe Twitter si Facebook, unde puteti urmari ultimile noutati despre eveniment.

Webstock Awards, competitia care ne aduce in vizor cele mai interesante proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania, primeste aplicatiile intre 15 iulie – 28 august, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 31 august- 4 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 7-18 septembrie.

Anul acesta, avem o noua categorie “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezenta majora in mediul online si social media din Romania, indiferent de domeniul din care face parte.

Webstock 2015 este organizat de Evensys si Vodafone Romania.

Articol din categoria: Social Media

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro