Untold Festival Cluj. Sau despre cum incepe sa fie vizibil Cluj-ul in lume.

Untold Festival Cluj. Sau despre cum incepe sa fie vizibil Cluj-ul in lume.

UNTOLD

Ati auzit, desigur, despre UNTOLD Festival de la Cluj, cel mai mare, se pare, festival de muzica organizat vreodata in Romania. Si mai ales organizat la Cluj.

O sa cititi zilele astea o gramada de articole scrise de ziare si bloggeri despre cum a fost, ce s-a facut, cat s-a castigat la #UntoldFestival etc

Eu vreau sa retin atentia voastra, foarte scurt cu imaginea de mai sus, care vorbeste despre volum si cu cateva linkuri mai jos, care vorbesc despre impactul in strainatate al festivalului si, implicit, al Cluj-ului. Sa fim sanatosi!

1. CNBC

2. AdWeek

3. The Verge

4. Fortune Magazine

5. Reuters

Si le mai puteti cauta si voi.

Nu va mai certati (ma adresez celor din taberele PRO si CONTRA festival)! Nu castigam nimic altceva decat antipatia tarii si a lumii. Dupa ce am fost laudati pentru ca am fost capabili, ca urbe/organizatori/edili/artisti etc sa punem de-o astfel de imensitate de festival, ajungem acum sa ne ciondanim ca babele la poarta pe cine cat de mult trotuar nu a putut gasi sau ca nu am avut ocazia sa intram in parc sa dam de mancare la ratele de pe lacul Chios. Come on!

sursa foto: Nicu Cherciu

Articol din categoria: Generale

f64.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour