Lansare oficiala: iPhone 6S in Romania la Vodafone (P)

Lansare oficiala: iPhone 6S in Romania la Vodafone (P)

iPhone6s-2Up-HeroFish-PR-PRINT

De vreo 2 luni am aflat ca dupa mijlocul lui octombre voi fi in SUA si, stiind ca Apple va fi lansat deja iPhone 6S, planuiam ca neaparat sa imi fac o programare intr-un Apple Store sa mi-l iau. Dar…

iPhone 6S s-a lansat oficial aseara si in Romania

Aseara, in 15 magazine din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Craiova si Pitesti, incepand cu orele 00:00, Vodafone a dat startul vanzarii noilor iPhone 6S, sosite oficial in Romania. Nu am reusit sa ajung de aseara, insa sigur zilele acestea voi face o vizita la Vodafone sa vedem ce oferte exista. Prefer sa il cumpar din tara, cu garantie si „forme” legale, decat sa il iau din State, daca se poate. Vodafone promoveaza astfel de lansari inca din 2011, si am participat si eu la ele din 2012.

Lume multa la lansarea iPhone 6S, atat in Cluj cat si la Bucuresti:

IMG_1729 IMG_1739 IMG_1742 IMG_1743 poza 1 poza 2 poza 3 poza 5

iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai asteptate terminale mobile ale anului, sunt disponibile din 9 octombrie in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor. Impreuna cu RED 89, noul iPhone 6s este disponibil la pretul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro. Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, puteti verifica pagina specifica Apple.

Abonamente speciale iPhone 6S

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Certificare retea Vodafone

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal.

Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015.

Articol din categoria: Generale

f64.ro
aaa

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

f64.ro